Sövénynyíró olló TeleCut Gardena

T14093
A GARDENA TeleCut sövénynyíró ollója lenyűgözően praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, és hihetetlen, 25 év szavatosság jár mellé. A TeleCut meghosszabbítható teleszkópos nyelével akár 20 cm-rel is hosszabb lehet a hatótáv. Ezzel megspórolhatod a felesleges nyújtózkodást vagy a létrázást. A meghosszabbítás ellenére a teljes erő rendelkezésedre... Részletes leírás
21 999 Ft (nettó: 17 322 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A GARDENA TeleCut sövénynyíró ollója lenyűgözően praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, és hihetetlen, 25 év szavatosság jár mellé. A TeleCut meghosszabbítható teleszkópos nyelével akár 20 cm-rel is hosszabb lehet a hatótáv. Ezzel megspórolhatod a felesleges nyújtózkodást vagy a létrázást. A meghosszabbítás ellenére a teljes erő rendelkezésedre áll. A kések fogazott éle nagyon pontosan és hatékonyan vág nagyobb felületeken is. Ez a fajta csiszolás gondoskodik arról, hogy a levelek és ágak nem szóródnak szét vágás közben, hanem a vágási területen maradnak. Tovább növeli a komfortérzetet, hogy a kés tapadásmentes bevonatára semmi nem ragad rá. A nagyszerű funkcionalitása mellett a TeleCut érzésre is meggyőző. Az ErgoTec nyél igazán ergonomikus és jó fogást nyújt. A kiváló rugózásnak köszönhetően nem zavar a munkában az ellenállás, védi az ízületeidet és a kezed; kevésbé érzed magad fáradtnak, ha hosszabb ideig dolgozol. Ez az alumíniumból készült nyelek kis súlyának is köszönhető.
Súly: 1.33 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.