ClickUp! Madáretető Gardena

T14088
A GARDENA ClickUp! Madáretető egy modern madáretető kimondottan a tollas barátaink számára tervezett kis kerti étterem. A madáretető rendkívül jól mutat a kertben. A vonzó és stílusos kivitel mellett különösen szemet gyönyörködtető a madár-vendégek megjelenése. A fedett etető teljesen átlátszó akrilüvegből (PMMA) készült, hogy láthasd, amint a k... Részletes leírás
17 244 Ft (nettó: 13 578 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A GARDENA ClickUp! Madáretető egy modern madáretető kimondottan a tollas barátaink számára tervezett kis kerti étterem. A madáretető rendkívül jól mutat a kertben. A vonzó és stílusos kivitel mellett különösen szemet gyönyörködtető a madár-vendégek megjelenése. A fedett etető teljesen átlátszó akrilüvegből (PMMA) készült, hogy láthasd, amint a kis vendégek lakmároznak. A robusztus műanyag gond nélkül ellenáll az időjárás viszontagságainak. UV-, hő- és fagy elleni védelemmel van ellátva, hogy a madarak egész évben csipegethessenek a kertedben. A Gyorscsatlakozós mechanizmussal a Madáretető egyszerűen a vörösfenyőből készült Tartórúdra csatlakoztatható és levehető. A Gyorscsatlakozós kapcsolat rendkívül stabil és lötyögésmentes, hogy a madarak ne ijedjenek meg vagy ne sérüljenek meg bármilyen váratlan mozdulattól és hogy a Madáretető le ne essen. A praktikus etetőrész hagyományos madáreleséggel, például napraforgómaggal tölthető fel; csak húzd le az alját és töltsd bele az eleséget. Szükség esetén a Madáretető teljesen szétszedhető és mosogatógépben elmosható. Az átlátszó és higiénikus Madáretető kiváló minőségű anyagból készült, rendszeresen tisztítható és az eleséget védi a nedvességtől. A keskeny perem miatt a madarak nem tudnak bepiszkítani a magok közé, ami fertőzés forrása lehet és szennyezi az eleséget. A GARDENA öt év szavatosságot nyújt erre a minőségi termékre. Stílusos kiegészítők minden évszakban – Hogy a kertedben finom tollsuhogás hallatsszon.
Súly: 0.58 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.