ClickUp! Rovarhotel Gardena

T14087
A GARDENA ClickUp! Rovarhotel (FSC® 100 % minősített) nem csupán rovaroknak, például vadméheknek, katicabogaraknak vagy lepkéknek ad szállást, de stílusos és modern látványt is nyújt a kertben! Számos rovarfajnak okoz egyre nagyobb gondot a termés... Részletes leírás
20 758 Ft (nettó: 16 345 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A GARDENA ClickUp! Rovarhotel (FSC® 100 % minősített) nem csupán rovaroknak, például vadméheknek, katicabogaraknak vagy lepkéknek ad szállást, de stílusos és modern látványt is nyújt a kertben! Számos rovarfajnak okoz egyre nagyobb gondot a természetes fészkelő- telelő- vagy etetőhely. A GARDENA ClickUp! stílusos kiegészítők segítséget és menedéket nyújt, ezzel járul hozzá a fajok sokféleségének megőrzéséhez. Nem csupán rovarok élvezhetik a Rovarhotel előnyeit: a szállás lakói beporozzák a kertedben növő növényeket és egyesek még biológiai kártevőirtóként is tevékenykednek. Legyen szó akár lepkékről, katicabogarakról vagy a veszélyeztetett vadméhekről – a Rovarhotelt ezen állatok legfrissebb kutatásokon alapuló szokásainak megfelelően terveztük meg. A különféle lakók különféle szobák közül választhatnak. A legtöbb látogatót akkor fogadhatja, ha a hotelt február vége és április között helyezed ki a kertedben bárhová. A rovarok számára nagyon lényeges, hogy a hotel egész évben ugyanazon a helyen maradjon. Amint a rovarok beköltöztek, mindig ugyanarra a helyre térnek vissza. A rovarhotel természetesen könnyedén kombinálható a többi ClickUp! termékkel. A védőtetőnek és a lakkozott keretnek köszönhetően a hotel egész évben használható. Így a cuki kis ízeltlábúak biztonságos, száraz és kényelmes otthonhoz jutnak egész évben. A rovarhotel könnyedén a minőségi vörösfenyőből készült tartórúdra illeszthető a praktikus Gyorscsatlakozóval. Az elemek összeillesztése után a csatlakozás stabil és lötyögésmentes. Ez annyit tesz, hogy a lakók zavartalanul és biztonságban élhetnek. Ha a rudat megemeled, a hotel látható és könnyen elérhető a rovarok számára. Az egyszerű és stílusos kivitelnek köszönhetően a Rovarhotel tökéletesen harmonizál környezetével, és vonzó látványt nyújt a kertedben. A GARDENA öt év szavatosságot nyújt erre a minőségi termékre. Stílusos kiegészítők minden évszakban – Hogy a kertedben lepkék szálldossanak.
Súly: 0.67 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.