EasyPump nyomáspermetező 5 liter Gardena

T14083
A GARDENA 5 literes EasyPump nyomáspermetezője ideális választás növények és cserjék permetezéséhez. Az integrált Li-ion akkumulátor biztosítja a kézi pumpálás nélküli permetezést, mivel a tartályban állandó nyomás uralkodik. Az 5 literes tartályon található, mérőpohárral felszerelt másodlagos adagolónyílás nagy segítséget jelent a könnyű feltöl... Részletes leírás
39 790 Ft (nettó: 31 331 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A GARDENA 5 literes EasyPump nyomáspermetezője ideális választás növények és cserjék permetezéséhez. Az integrált Li-ion akkumulátor biztosítja a kézi pumpálás nélküli permetezést, mivel a tartályban állandó nyomás uralkodik. Az 5 literes tartályon található, mérőpohárral felszerelt másodlagos adagolónyílás nagy segítséget jelent a könnyű feltöltésben, a mérésnél és a tartály kiürítésénél is. Az akkumulátorral működő permetező kiváló ergonómiai kialakítású. A második fogantyú például megkönnyíti a használatot, és használat után rátekerheted a tömlőt, helyet takarítva meg ezzel. További kényelmet nyújtanak a használat során a párnázott tartóhevederek, a teleszkópos permetezőcső, az elhajtható fúvóka, a kiegészítő lapos fúvóka, valamint az ergonómikus szivattyú és a permetezőcső-tartó. A szintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható az aktuális töltöttségi szint. A növényvédő szerek permetezésekor vagy növényeid öntözésekor a következő lehetőségek közül választhatsz: sugárpermetezés, permetező pára, illetve lapos sugár a keskeny helyeken történő precíz növényápoláshoz. Hosszú ideig is dolgozhatsz a permetezővel, ugyanis az akkumulátora akár 2 órán keresztül is maximális teljesítménnyel működik. Az 5 literes EasyPump nyomáspermetező hasznos útmutatókat tartalmaz saját készítésű növényápoló szerekhez. De tartozik hozzá egy nejlon szűrő is, amely saját készítésű növényápoló keverékek szűrésére szolgál.
Súly: 2.09 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.