Pázsitviola Rocalba 0,5 g

T14026
A pázsitviola (Aubrieta x cultorum) Dél-Európából és Közép-Ázsiából származó alacsony termetű évelő örökzöld. A meglehetősen alacsony, párnát alkotó, bokros növényke, élénk színű, lila, rózsaszín és kékeslila virágokkal díszít a tavasz második fel... Részletes leírás
672 Ft (nettó: 529 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A pázsitviola (Aubrieta x cultorum) Dél-Európából és Közép-Ázsiából származó alacsony termetű évelő örökzöld. A meglehetősen alacsony, párnát alkotó, bokros növényke, élénk színű, lila, rózsaszín és kékeslila virágokkal díszít a tavasz második felében.

Harsány színei feldobják a sziklakerteket, köves vagy betonos utak környezetét. Mérete miatt, valamint az előzőekből adódóan elsősorban sziklakertekbe érdemes ültetni.

A pázsitviola gondozásáról nem sok mindent lehet írni, ugyanis egy nagyon szívós, ellenálló és igénytelen növénnyel van dolgunk.
Ültetési helyéül világos, vagy tűző napos helyet is választhatunk, utóbbi sem tesz benne kárt. Talajtípus tekintetében szintén nincsenek különleges elvárásai, egyedül az a fontos, hogy jó vízáteresztő ültető közegbe kerüljön.
Öntözésével nem kell foglalkozni, elég számára, a csapadékból származó nedvesség. A virágzást követően célszerű visszametszeni. Szaporítani magról lehet, a maggal nem szaporítható hibrideket pedig dugványokkal.
Súly: 0.001 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.