Pázsitviola Rocalba 0,5 g

T14026
Pázsitviola Rocalba jellemzői: A pázsitviola (Aubrieta x cultorum) Dél-Európából és Közép-Ázsiából származó alacsony termetű évelő örökzöld. A meglehetősen alacsony, párnát alkotó, bokros növényke... Részletes leírás
990 Ft (nettó: 780 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Pázsitviola Rocalba jellemzői:

A pázsitviola (Aubrieta x cultorum) Dél-Európából és Közép-Ázsiából származó alacsony termetű évelő örökzöld. A meglehetősen alacsony, párnát alkotó, bokros növényke, élénk színű, lila, rózsaszín és kékeslila virágokkal díszít a tavasz második felében.

Hová ültessük?

Harsány színei feldobják a sziklakerteket, köves vagy betonos utak környezetét. Mérete miatt, valamint az előzőekből adódóan elsősorban sziklakertekbe érdemes ültetni.

A pázsitviola gondozása:

A pázsitviola gondozásáról nem sok mindent lehet írni, ugyanis egy nagyon szívós, ellenálló és igénytelen növénnyel van dolgunk.

Ültetési hely:

Ültetési helyéül világos, vagy tűző napos helyet is választhatunk, utóbbi sem tesz benne kárt.

Talajigény:

Talajtípus tekintetében szintén nincsenek különleges elvárásai, egyedül az a fontos, hogy jó vízáteresztő ültető közegbe kerüljön.

Öntözés:

Öntözésével nem kell foglalkozni, elég számára, a csapadékból származó nedvesség. A virágzást követően célszerű visszametszeni. Szaporítani magról lehet, a maggal nem szaporítható hibrideket pedig dugványokkal.

Súly: 0.001 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.