Macskafarkú veronika Rocalba 1 g

T14022
A macskafarkú veronika (Veronica spicata) évelő dísznövény, melyet közepes méret, és bokrosodó növekedés jellemez. Nagyon mutatós növény, köszönhetően kék színű fürtös virágzatának, melyet a nyár első felében csodálhatunk meg. A csinos virágok a hosszúkás, hegyes, üde zöld levelekkel együtt igazán szép látványt nyújtanak, akár sziklakertbe, ak... Részletes leírás
990 Ft (nettó: 780 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A macskafarkú veronika (Veronica spicata) évelő dísznövény, melyet közepes méret, és bokrosodó növekedés jellemez. Nagyon mutatós növény, köszönhetően kék színű fürtös virágzatának, melyet a nyár első felében csodálhatunk meg.

A csinos virágok a hosszúkás, hegyes, üde zöld levelekkel együtt igazán szép látványt nyújtanak, akár sziklakertbe, akár virágágyásba ültetjük.
A macskafarkú veronika viszonylag könnyen gondozható növény, amire oda kell figyelni, az az, hogy földje mindig legyen kicsit nedves, tehát foglalkozni kell az öntözéssel. Ültetési helyéül, napos, világos helyet válasszunk, ahol a talaj jó vízgazdálkodású.
A pangó víz, a gyökerek rothadását okozhatja. Elszáradt virágait célszerű levágni, ezzel a virágzás hossza is növelhető. Betegségektől és kártevőktől nem kell tartani. Szaporítani magról, és tőosztással is lehet.
Súly: 0.001 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.