Aranyeső Rocalba 1 g

T14011
3-5 m magasra növő lombhullató díszcserje. Fagytűrő. Sárga virágfürtjei V-VI. hónapban nyílnak. Talaj iránt nem igényes, napos helyre ültessük. Metszeni nem kell. Magvetés: áprilisban vessük cserépbe homok és tőzeg keverékébe. Vetés előtt a magot áztassuk egy napig langyos vízben, majd vetés után a talajt öntözzük jól be és tartsuk nedvesen. Ke... Részletes leírás
990 Ft (nettó: 780 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
3-5 m magasra növő lombhullató díszcserje. Fagytűrő. Sárga virágfürtjei V-VI. hónapban nyílnak. Talaj iránt nem igényes, napos helyre ültessük. Metszeni nem kell.

Magvetés: áprilisban vessük cserépbe homok és tőzeg keverékébe. Vetés előtt a magot áztassuk egy napig langyos vízben, majd vetés után a talajt öntözzük jól be és tartsuk nedvesen. Keéls után lehetőleg a cserepek alá helyezett tányérból szivassuk fel a vizet.
Súly: 0.001 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.