Pylon 250 EC 5 l

T13890
Szárszilárdító és növekedésszabályozó őszi búza és őszi árpa szárszilárdítására, megdőlés megelőzésére és növekedésszabályozására. A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható! Őszi búzában a 0,5 l/ha mennyiségben 200 l/ha vízmennyiséggel a kultúrnövények bokrosodáskor, az 5. mellékhajtás megjelenésétől (BBCH 25) zászló... Részletes leírás
106 190 Ft (nettó: 83 614 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Szárszilárdító és növekedésszabályozó őszi búza és őszi árpa szárszilárdítására, megdőlés megelőzésére és növekedésszabályozására.
A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható! Őszi búzában a 0,5 l/ha mennyiségben 200 l/ha vízmennyiséggel a kultúrnövények bokrosodáskor, az 5. mellékhajtás megjelenésétől (BBCH 25) zászlóslevél megjelenéséig (BBCH 37) terjedő időszakban állománypermetezéssel kijuttatva. Őszi árpában 0,6 l/ha mennyiségben 200 l/ha vízmennyiséggel a kultúrnövények bokrosodáskor, az 5. mellékhajtás megjelenésétől (BBCH 25) zászlóslevél megjelenéséig (BBCH 37) terjedő időszakban állománypermetezéssel kijuttatva. A készítmény alkalmazása elsősorban jó tápanyag- és vízellátottságú területen, erős növényállományban indokolt. A kedvezőtlen időjárási hatások következtében sérült, szárazság vagy fagy miatt kárt szenvedett, illetve károsítók által legyengült növényeket a készítménnyel nem szabad kezelni. Légi kijuttatás: nem engedélyezett
Hatásmód
Vastagítja a szár falát, ezzel csökkenti a megdőlés valószínűségét, ellenállóbbá teszi a növényeket a betegségekkel szemben, egyben fokozza a szárazságtűrést. A Pylon 250 EC azonos a 04.2/1566-2/2016 NÉBIH számon engedélyezett Next növekedésszabályozó permetezőszerrel.

Kultúra Károsító; Tápanyag hiány Kezelések maximális száma Dózis É.V.I (nap) Alkalmazás BBCH fenológia szerint
Őszi búza Szárszilárdítás, Növekedésszabályozás 1 0.5 l/ha nk.* Bokrosodás - Zászlóslevél megjelenése 25 - 37
Őszi árpa Szárszilárdítás, Növekedésszabályozás 1 0.6 l/ha nk.* Bokrosodás - Zászlóslevél megjelenése 25 - 37

A legtöbb növényvédő szerrel keverhető. Felhasználása előtt a változó körülmények miatt végezzen keverési próbát.

Összetevők

250g/l trinexapac-etil
Formuláció

emulzióképző koncentrátum (EC)
Forg. kategória

II.
Hatásmód

Felszívódó
Kiszerelés

5 literes kanna
Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.