Damisol Vas 5l

T13846
Házikerti felhasználás: 75 ml/10 ml víz. Hatóanyagtartalom (g/l): 60 Vas A vas ásványi talajokban oxid vagy hidroxid formában található. A növény számára alacsony pH szinten hozzáférhető. A vas nélkülözhetetlen a klorofill képződéshez, jelentős szerepe van a fotoszintézisben és a növény légzési folyamatában. A vas hiánya gátolja a növény fejlő... Részletes leírás
12 043 Ft (nettó: 9 483 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Házikerti felhasználás: 75 ml/10 ml víz.

Hatóanyagtartalom (g/l):
60 Vas

A vas ásványi talajokban oxid vagy hidroxid formában található. A növény számára alacsony pH szinten hozzáférhető. A vas nélkülözhetetlen a klorofill képződéshez, jelentős szerepe van a fotoszintézisben és a növény légzési folyamatában. A vas hiánya gátolja a növény fejlődését.

A vashiány tünetei először a növény felső részén, a fiatalabb leveleken jelentkeznek, az érközök sárgulnak, a levél erei zöldek maradnak. Súlyos esetben a fiatal levelek kifehérednek, majd elhalnak. A vas hiányt okozhatja a kevés mennyiségű vas jelenléte, a túl magas pH szint vagy a túlzott kalcium, cink és magnézium jelenléte. Érdemes ellenőrizni, hogy a közeg megfelelő oxigén ellátottságú a talaj az optimális 18-22 Celsius között van.

Alkalmazási javaslatok:
Gyümölcs, szőlő, dísznövények,
zöldségfélék: a vasklorózis megelőzésére, ill.
megszüntetésére. Pázsitok táplálására.

Alkalmazható dózis:

l/ha: 2-4x5-10
%: 0,5
Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.