Xilon 10 kg

T13800
Szklerotinia primer fertőzése elleni védelem vetéssel egymenetben. Vetéssel egymenetben tudjuk mikrogranulátumszóróval kijuttatni 10 kg/ha dózisban. Összetevők: Trichoderma asperellum T34 gomba törzs 1 X 107CFU/g Formuláció: Granulátum (GR) Hatásmód: Hiperparazitizmus Hatásmód A Trichoderma a gyökérrendszer kolonizálásával védi a növényt a tal... Részletes leírás
47 879 Ft (nettó: 37 700 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Szklerotinia primer fertőzése elleni védelem vetéssel egymenetben.
Vetéssel egymenetben tudjuk mikrogranulátumszóróval kijuttatni 10 kg/ha dózisban.

Összetevők: Trichoderma asperellum T34 gomba törzs 1 X 107CFU/g
Formuláció: Granulátum (GR)
Hatásmód: Hiperparazitizmus

Hatásmód
A Trichoderma a gyökérrendszer kolonizálásával védi a növényt a talajból fertőző kórokozók támadásával szemben. Antibiotikus hatású anyagok termelésével, a patogén gombafonalak parazitálásával, növényi növekedést serkentő anyagok termelésével, az egészséges rizoszféra kialakításárt felel. Indukált rezisztencia kiváltásával a kórokozók támadásával szemben ellenállóbb lesz a növény. Használatával a növények fotoszintetikus aktivitása is jobb lesz.

Felhasználható napraforgó, szója, kukorica kultúrákban szlerotíniás és fuzáriumos felrtőzések megelőzésére, vetéssel egymenetben sorkezelésben kijutatva 10 kg/ha dózisban

Tárolás 4 fokon.
Súly: 10 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.