Prohumin 5 l

Prolansys Kft
T13783
Prohumin a terméketlen humusszegény talajt, mint folyékony humusz képes termékennyé változtatni. A ProHumin természetes fulvosav-, és huminsav tartalmú talajkondicionáló koncentrátum, a talajban lévő humuszalkotó elemei. Természetes lignit és/... Részletes leírás
12 687 Ft (nettó: 9 990 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Prohumin a terméketlen humusszegény talajt, mint folyékony humusz képes termékennyé változtatni.

A ProHumin természetes fulvosav-, és huminsav tartalmú talajkondicionáló koncentrátum, a talajban lévő humuszalkotó elemei. Természetes lignit és/vagy leonardit felhasználásával készül, biológiai stabilitása kiemelkedő.

A fulvósav kis molekulamérete miatt a legmozgékonyabb molekula, azonnal a növény rendelkezésére tud állni. A huminsav pedig jobban a talajhoz kötődik és adja a talaj” puffer képességét”
(pH egyensúlyfenntartás).

Amikor olyan talajon szeretnénk eredményes növényfejlődést elérni, amiben humusz alig van vagy egyáltalán nincs, akkor normális talajéletünk sincs (mikrobiális tevékenység) ami a szerves tápanyagot a növény számára felvehető formába átalakítja.

Akkor gyorsított eljárással, rövid időn(többszöri kezelés) belül a prohuminnal képesek leszünk megváltoztatni ezt a terméketlen állapotot a humuszalkotóknak köszönhetően.

AZONNALI SEGÍTSÉG PROBLÉMA ESETÉN
Prohumin megállítja a talaj romlását hosszútávon jó erőben tartja a kert immunrendszerét, Fulvósav tartalma méregtelenít, Huminsav tartalma azonnali energialöketet ad a növénynek.

Sárga foltosodás esetén: 10 liter vízhez 0,5 liter Prohumint kell keverni és alaposan be kell locsolni vele a foltos területet. Szükség esetén ismételhető a kezelés, és feltétlenül utána kell járni a probléma forrásának!
Örökzöldek sárgulása, barnulása esetén: Cserepes növényeknél 10 liter vízhez 1,5 dl Prohumint kell adni, majd bőségesen belocsolni a növényeket akár minden héten.
Díszcseréjék és örökzöldek esetén: 10 liter vízhez 0,5 liter Prohumint keverj, és ezt oszd el 2-3 növény között alaposan beiszapolva.
Tömörödött, humuszban szegény talajok esetén: 10 liter vízbe 1 liter Prohumint kell keverni, majd kipermetezni (300 nm-re elegendő). A talaj állapotától függően 3-5 ismétlés javasolt 1 hetes ciklusokban. Feltölti humusszal a talajt és segíti a mikrobiális aktivitást. Segíti a talajban a levegő-, víz- és tápanyag körforgást újraindítani, hogy a növények hozzá tudjanak férni az éltető elemekhez.
Igazán látványos eredményt összehangolt talajjavítással lehet elérni: a műtrágyák és vegyszerek elhagyásával, az organikus tápanyagok, a szerves trágyát tartalmazó talajjavítók és a talajélet támogató növény- és talajkondicionálók segítségével.
Rendszeres használata segít a növények és a talaj védekezőképességét fenntartani, ha pedig baj van gyors segítséget nyújt a túléléshez, amíg a probléma valós forrását megtalálod és kezeled. Egész évben használhatod, csak arra kell vigyáznod, hogy barna színe fog, ezért alaposan kell locsolni a keretet a használata után, hogy mielőbb bemosódjon teljesen a talajba.
3+1 érv a Prohumin mellett:

Humusztartalma intenzív növekedésre serkenti a növényeket, nagyobb gyökértömeget növesztenek és füvesítésnél lerövidül tőle a csírázási idő.
Fulvosav tartalma megköti a talajban a toxinokat, nehézfémeket, így azok nem jutnak be a növényekbe. A Prohumint mezőgazdasági alkalmazásra fejlesztették, évek óta bizonyít sokezer hektáron!
Rendszeres használatával a talaj vízmegtartó képessége is nő, kevésbé lesz aszályérzékeny a kert.
Stabil állagú, nem válik szét alkotóira, így nagyon könnyű dolgozni vele bármikor!
PROHUMIN HASZNÁLATA
Permetezéshez: 10 liter vízbe 0,5l Prohumint kell önteni.
A gyengébb, ritkásabb részek kapjanak nagyobb adagot. A 10 liter kb. 250 - 300 nm-re elegendő. Ezzel a keverési aránnyal egész évben kezelheted a gyepállományt bármikor, de a kertápolási szezonban inkább az esti órákban használd,mert éjszaka a levélen felszívódva sok hatóanyag közvetlen hasznosul,majd a reggeli öntözéssel a talajra is jut belőle (támogatva a mikrobiomot). A Prohumin barna színű, és erősen fog, ezért a kertet a lemosódásáig nem javallott használni.
A foltok beöntözéséhez: 10 liter vízbe 0,5 l Prohumint kell önteni, és alaposan átitatni a problémás területen a talajt. 10 liternyi keverék kb. 3-4 négyzetméterre elengedő. Fagymentes (+5°C feletti), szép időben bármikor alkalmazható.

Összetétele:

Fulvósav: 2,5 m/m% legalább
Humin 11,5 m/m% legalább
K2O 1,5 m/m% legalább
H2O tartalom: 84,5 m/m%

Állaga stabil, nem válik szét humuszrészecskék és víz összetevőkre hosszabb idő elteltével sem.

Minőségi jellemzője: habzásra képes, ezért a vízbe keverjük és nem a vizet öntjük hozzá.
Súly: 10.1 kg
Elérhetőség: raktáron

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.