Gumilap Gumiragasztó 10kg

T13747
A ragasztó csak vékony rétegben, hézagosan hordható fel, hogy a természetes víz elfolyása biztosított legyen. A gumiragasztót a felület portalanítása után ecsettel spaklival lehet felvinni a ragasztandó gumiburkolat alsó felületének 4 sarkára és a közepére. A teljes felület leragasztása megakadályozza a víz megfelelő elvezetését, így felfagyás... Részletes leírás
36 649 Ft (nettó: 28 857 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A ragasztó csak vékony rétegben, hézagosan hordható fel, hogy a természetes víz elfolyása biztosított legyen. A gumiragasztót a felület portalanítása után ecsettel spaklival lehet felvinni a ragasztandó gumiburkolat alsó felületének 4 sarkára és a közepére. A teljes felület leragasztása megakadályozza a víz megfelelő elvezetését, így felfagyás és felpúposodás alakulhat ki. Friss betonra nem lehet használni a folyékony, egy komponensű ragasztó anyagot.
Súly: 10 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.