Gumilap Állattartáshoz Fekete 50x1000x1000mm istálló gumilap

T13720
A gumiburkolat hőszigetelő képessége miatt kiválóan alkalmazható boxban, kezelőkben, mosóterületekre, nyitott területekre, futtatókra szilárd burkolatként. A lapok alsó részén talpak vannak, így kiválóan elvezetik a vizet. Kevesebb szalmaalom! Igen fontos előnye a POLO istállólapoknak hogy egy légpárnát képez alsó felének profilja. Ennek köszönh... Részletes leírás
19 184 Ft (nettó: 15 106 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A gumiburkolat hőszigetelő képessége miatt kiválóan alkalmazható boxban, kezelőkben, mosóterületekre, nyitott területekre, futtatókra szilárd burkolatként. A lapok alsó részén talpak vannak, így kiválóan elvezetik a vizet. Kevesebb szalmaalom! Igen fontos előnye a POLO istállólapoknak hogy egy légpárnát képez alsó felének profilja. Ennek köszönhetően, a szalmaalomra való igény akár 70%-al redukálható, ami megkíméli önt a beszerzés és tárolás fáradalmaitól és nem utolsó sorban a szalmaalom költségeitől is. Bizonyos időnként a lapok alját slaggal le kell mosni. A gumiburkolat csúszásmentes, fagyálló és jó a vízáteresztő képessége is. Egy nagyobb esőzés után sem áll meg a víz rajta.
Súly: 39 kg
Szélesség: 1000 mm
Magasság: 50 mm
Hossz: 1000 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.