Faöntöző zsák WN420 92x84 cm 75 l 420 g/m2

T13703
Mit kell tudni a Faöntöző zsák WN420 92x85 cm 75 l 420g/m2-ról? Könnyen kezelhető, csöpögtető öntözési megoldás fákhoz.Ennek a lassú áteresztésű, 75 literes faöntöző zsáknak a segítségével erőteljes, egészs&eacu... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.

Mit kell tudni a Faöntöző zsák WN420 92x85 cm 75 l 420g/m2-ról?

Könnyen kezelhető, csöpögtető öntözési megoldás fákhoz.
Ennek a lassú áteresztésű, 75 literes faöntöző zsáknak a segítségével erőteljes, egészséges facsemetéket és fákat nevelhetsz!

A Faöntöző zsák WN420 92x85 cm 75 l 420g/m2 előnyei:

A faöntöző zsák a talajt fokozatosan, mélységében nedvesíti át, lehetővé téve, hogy a gyökerek mélyebbre hatoljanak, és gazdaságosabb, egészségesebb vízhasznosulást érjünk el. Csökkenti az öntözéssel egyébként gyakran kialakuló felszín irányában történő gyökérnövekedést.

Hogyan használjuk?

Vastagabb törzsű, idősebb fák esetén 2 db. faöntöző zsák összecipzározása is lehetséges, megduplázva a maximális fatörzs átmérőt és a vízmennyiséget!

A csöpögető rendszerekhez hasonlóan, folyamatos, egészséges vízellátást biztosít, használatával kerülhetjük a tápanyagok kimosódását a talajból.

Könnyen kezelhető, áthelyezhető, egy cipzározással le- és felszerelhető, ellentétben a bonyolult és költséges csöpögtetőrendszerekkel. Olyan helyen is alkalmazhatod, ahol nem lehet megvalósítani csöpögtető öntözést.

Súly: 0.325 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.