Téli eleség virágmagkeverék 40 m2 Kiepenkerl

T13485
Énekes madarak téli eleségeként szolgáló virágok magkeveréke. A nyáron nyíló virágokból ősszel ízletes magvú termések fejlődnek. A magvak télen gazdag táplálékforrásul szolgálnak, életfontosságú tápanyagokat tartalmaznak teljesen természetes módon. A terméses virágszárakat fellógatva meg lehet szárítani és télen csokorba kötve érdemes kitenni a... Részletes leírás
3 490 Ft (nettó: 2 748 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Énekes madarak téli eleségeként szolgáló virágok magkeveréke. A nyáron nyíló virágokból ősszel ízletes magvú termések fejlődnek. A magvak télen gazdag táplálékforrásul szolgálnak, életfontosságú tápanyagokat tartalmaznak teljesen természetes módon. A terméses virágszárakat fellógatva meg lehet szárítani és télen csokorba kötve érdemes kitenni a madaraknak.
A csomag vetőmagot és vetést elősegítő anyagot, vermikulitot tartalmaz. A vermikulit az apró magvak egyenletes kiszórása érdekében szükséges, a környezetre teljesen ártalmatlan anyag. A vetés előtt keverjük össze alaposan a magokat és a segédanyagot, a korábban előkészített aprómorzsás talajra szórjuk ki egyenletesen a keveréket, gereblyézzük be és nyomkodjuk le. A növények optimális fejlődéséhez érdemes figyelembe venni a megadott vetőmagmennyiséget. Vetés után a talajt folyamatosan nedvesen kell tartani. Az egyes fajok magvai különböző időben fognak kikelni.
Vetés: szabadföld április-június
Virágzás: VI - X
Magasság: 150-200 cm
A doboz tartalma kb. 40 m²-re elegendő (1g/m²). Egynyári növényeket tartalmazó virágmagkeverék.
Súly: 0.04 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.