Hasznos rovarok kertje virágmagkeverék 30 m2 Kiepenkerl

T13483
Középmagas, igen fajgazdag, sokféle formájú, színű és illatú virágból álló keverék. Gazdag táplálékforrás számos hasznos rovar számára. A keverékben található egy- és többéves haszonnövények a talajra is pozitív hatással vannak. Humuszos, tápanyagban gazdag talajt és napos helyet kedvel. A csomag vetőmagot és vetést elősegítő anyagot, vermikulit... Részletes leírás
3 490 Ft (nettó: 2 748 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Középmagas, igen fajgazdag, sokféle formájú, színű és illatú virágból álló keverék. Gazdag táplálékforrás számos hasznos rovar számára. A keverékben található egy- és többéves haszonnövények a talajra is pozitív hatással vannak. Humuszos, tápanyagban gazdag talajt és napos helyet kedvel.
A csomag vetőmagot és vetést elősegítő anyagot, vermikulitot tartalmaz. A vermikulit az apró magvak egyenletes kiszórása érdekében szükséges, a környezetre teljesen ártalmatlan anyag. A vetés előtt keverjük össze alaposan a magokat és a segédanyagot, a korábban előkészített aprómorzsás talajra szórjuk ki egyenletesen a keveréket, gereblyézzük be és nyomkodjuk le. A növények optimális fejlődéséhez érdemes figyelembe venni a megadott vetőmagmennyiséget. Vetés után a talajt folyamatosan nedvesen kell tartani. Az egyes fajok magvai különböző időben fognak kikelni. Kelés után tanácsos kiritkítani a túl sűrűn kikelt növényeket és eltávolítani a kelő gyomokat. Késő ősszel, miután a növények elvirágoztak és magot érleltek kaszáljuk le a területet. Ezáltal lehetővé tesszük a magok elszóródását és a következő évekre biztosítjuk a virágzást.
Vetés: szabadföld április-május
Virágzás: VI - IX
Magasság: 60-80 cm
A doboz tartalma kb. 30 m²-re elegendő (1g/m²). Egynyári, kétéves és évelő növényeket tartalmazó virágmagkeverék.
Súly: 0.03 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.