Geo Vadriasztó 1 l

T13414
GeoVadriasztó- ahol nem a nyúl az úr! GeoVadriasztó bemutatása: Az első magyar fejlesztésű és gyártású vadriasztó!!!A GeoSan Kft legújabb fejlesztése a Geo Vadriasztó készítmény egy olyan kettős funkcióval ellátott folyékony vízoldható koncentrátum, mely a kezelt kultúrától hatékonyan távol tartja az apró és nagyvadakat egyaránt. Milyen funkciók... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.

GeoVadriasztó- ahol nem a nyúl az úr!

GeoVadriasztó bemutatása:

Az első magyar fejlesztésű és gyártású vadriasztó!!!
A GeoSan Kft legújabb fejlesztése a Geo Vadriasztó készítmény egy olyan kettős funkcióval ellátott folyékony vízoldható koncentrátum, mely a kezelt kultúrától hatékonyan távol tartja az apró és nagyvadakat egyaránt.

Milyen funkciókkal rendelkezik a Geo Vadriasztó?

Kettős funkciója az elsődleges ízérzékelésből és a másodlagos szaganyagból áll. A szer kellemetlen ízével, rágási tulajdonságával és a szagával éri el a hatását. A termék használható bármely szántóföldi kultúrában, elsősorban napraforgóban, kukoricában és repcében.
A Geo Vadriasztó készítményünk egy négy éves fejlesztés és kutatás gyümölcse, mely a NÉBIH engedélyeztetési folyamatában zajló kísérletek alatt kimagasló eredményeket produkált mind a kontroll területekhez mind pedig a piacon található egyéb kemikáliákhoz képest!

Milyen károsítások ellen véd a Geo Vadriasztó?

Bár a termék fejlesztése során elsősorban arra törekedtünk, hogy a nyúl és az őz általi károsításokat csökkentsük egyéb meglepő eredményeket is kaptunk! A kukorica vetése után a földre permetezve távol tartotta a vaddisznót, hatékonyan védekeztünk mezei pocok és egér ellen, valamint a Geo Vadriasztóval csávázott vetőmagot nem kaparta a fácán és a varjú sem, és tücsök károkozás ellen is véd!

Mikor célszerű kijutattatni a terméket?

A készítményt a vegetációs időszakban a szántóföldi kultúrák zöld hajtásainak a védelmére preventív jelleggel célszerű kijuttatni állománypermetezéssel 1 liter /ha dózisban 80-300 liter vízzel történő hígításban. Kijuttatás időpontja: 2-4 leveles állapottól virágzás megkezdéséig 14 – 21 naponta legfeljebb 3 alkalommal. Nagy táblák esetén megoldást jelent a szegélykezelés is, minimum 20 méter szélességben alkalmazva.
Termékünket tapadásfokozó adjuvánssal láttuk el.
Egyszerű és hatásos felhasználása azt mutatja, hogy a gazdák, gazdálkodók szívesen alkalmazzák vetésterületeiken. Széleskörű hígítása (80-300 liter víz) lehetővé teszi számos permetezőgép használatát így nem szükséges egyéb beruházást végrehajtani! A Geo Vadriasztó egy megfelelő és megfizethető alternatíva mind a vadászatra jogosultnak mind pedig a gazdálkodóknak!

Felhasználásra vonatkozó előírások:

Szántóföldi növényekben, elsősorban napraforgóban, kukoricában és repcében, valamint gyümölcsösben, faiskolákban, erdészeti fa kultúrákban nyulak, őzek és szarvasok (kis- és nagyvadak) rágása által okozott vadkárok kivédésére, csökkentésére használandó készítmény. A szer kellemetlen ízével, rágás alatt kifejtett tulajdonságával és a szagával éri el
a hatását. A készítményt a vegetációs időszakban a szántóföldi kultúrák zöld hajtásainak a védelmére preventív jelleggel célszerű kijuttatni állománypermetezéssel, 0,3 – 0,4 %-os töménységű vizes oldatként.

Dózisa:

1 liter / ha 80 – 300 liter vízzel, osztott kezeléssel 0,5 liter – 0,5 liter / ha dózisban kijuttatva.

Kijuttatás időpontja:

2-4 leveles állapottól virágzás megkezdéséig 14 – 21 naponta legfeljebb 3 alkalommal. Nagy táblák esetén végezhető csak szegélykezelés minimum 20 méter szélességben. A Geo-Vadriasztó önmagában tartalmaz tapadást fokozó nedvesítő adjuvánst, de hatékonyságát még fokozhatjuk olyan segédanyagok hozzáadásával, amelyek a kipermetezést követően növelik a készítményünk esőállóságát, csökkentik a lemosódás kockázatát. Ráragasztják a hatóanyagunkat a levél felületére.
Javasoljuk a felhasználáskor a Nufarm Spraygard 0,2 liter/ha és a Spodnam DC 1 liter/ha dózisú hozzákeverését.
A levél felületére való ragasztó hatást tudunk biztosítani a karbamid-formaldehid kondenzációs vegyületeket tartalmazó GeoLomb General N26 lombtrágyával – 10 liter/ha dózisban - történő együttes kijuttatással is, amikor is egyben nitrogén tápanyag utánpótlást is nyújtunk. Fás szárú kultúráknál a készítményt nagyobb koncentrációban - 1:3 vagy 1:5 arányú vizes hígításban – kell a védendő felületre (fatörzsek, vázágak, hajtások, stb.) egyenletes cseppekben felhordani kézi szórópisztollyal vagy speciális permetezőgéppel. Kijuttatás mindig száraz időben kell, hogy történjen. Ősz végi – tél eleji időszakban fagymentes napokon, a tavaszi-nyári kijuttatáskor pedig a reggeli vagy esti órákban történjen a permetezés.

Súly: 1.1 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 300 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kiszállítható növényvédőszer: kiszállítható növényvédőszer
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.