Bioclean Septic Bioforce 0,25 kg

T13351
Egy darab 250 g-os tasak egy 5 m3 térfogatú emésztőgödör 1 havi fenntartó kezelésére elegendő! Havi egyszeri használat, nincs napi, heti adagolás! Biológiai szennyvíztisztító koncentrátum emésztőgödör, kerti WC, mobil WC szen... Részletes leírás
1 149 Ft (nettó: 905 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Egy darab 250 g-os tasak egy 5 m3 térfogatú emésztőgödör 1 havi fenntartó kezelésére elegendő! Havi egyszeri használat, nincs napi, heti adagolás!

Biológiai szennyvíztisztító koncentrátum emésztőgödör, kerti WC, mobil WC szennyvizének tisztításához, szagtalanításához, zsírtalanításához, lefolyó vezetékek dugulásának megelőzéséhez

 • Az emésztőgödör és kerti WC szennyvizének hatékony biológiai tisztítása
 • Szagproblémák mérséklése már az első alkalmazás után 2-3 héttel
 • Anaerob úton biológiailag tisztított szürkevíz az emésztőgödörben 2-3 hónap alatt
 • Fekália, vizelet, biológiailag bontható vegyszerek, papír, zsírok és olajok biológiai lebontása az emésztőgödörben
 • Dugulás megszüntetése szikkasztóágyakon, dugulás megelőzése csővezetékekben
 • Felhasználóbarát alkalmazás, csak a WC-be kell önteni a tasak tartalmát és lehúzni a WC-t
 • Kezelés havi 1 alkalommal emésztőgödör és kerti WC esetén, elfelejtheti a napi, heti rendszerességű kezeléseket
 • Alkalmazásával csökkenthető a szippantásra, duguláselhárításra fordított költség
 • Igen alacsony anyagi ráfordítással tarthatja tökéletesen karban emésztőgödrét, kerti WC-jét (ld. lent: Alkalmazás és adagolás)
 • 4 év szavatossági idő, koncentrált, poralakú termék, 100 millió mikroorganizmus grammonként a gyors és hatékony eredményért
 • 100%-ban természetes eredetű, vegyszermentes, fermentációval készült mikrobiológiai adalék

Alkalmazás és adagolás

Emésztőgödör kezelése:(az adagolás 5 m3 hasznos térfogatra vonatkozik):

Juttasson 2X250 g (2 csomag) terméket a WC-n keresztül az emésztőgödörbe, majd havonta 250 g termékkel ismételje meg a kezelést. Szippantás esetén a szippantást követő napon kezeljen.

Kerti WC, latrina, mobil WC: 

Havonta 50 g Bioclean Septic-et keverjen el 2-3 liter tiszta vízzel, és öntse a szuszpenziót a WC-be. Ürítés esetén az ürítést követően alkalmazza a terméket.

Dugulások és szaghatás megelőzése csőhálózatban: 

Hetente két alkalommal keverjen el 50 g terméket tiszta, langyos vízben, majd ürítse a mosogató lefolyójába. Ne használja a hálózatot 30-60 percig (célszerű éjszaka végezni a kezelést). 4 hét után heti egy alkalommal 50 g termék alkalmazása elegendő.

Tárolás és szavatosság

40 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. Minőségét a termék a gyártástól számított 4 évig őrzi meg.

Egészségügyi előírások

A termék nem veszélyes, nem gyúlékony, 100% természetes eredetű összetevőkkel rendelkezik, fermentáció útján készült. A termék emberi és állati fogyasztásra alkalmatlan. OTH engedély száma: OTH 4697-2/2006

Hasznos tudnivalók

 •  Milyen esetben pusztulhatnak el a hasznos mikroorganizmusok az emésztőgödörben, és mi a teendő ilyenkor?

  A Bioclean Septic mikroorganizmusai igen ellenállók a különböző háztartási vegyszerekre, tisztítószerekre, de nem a végtelenségig. Koncentráltan alkalmazott, élővilágra fokozottan veszélyes háztartási tisztítószerek, fertőtlenítő szerek nagy mennyiségben az emésztőgödörbe kerülve elpusztíthatják a természetes mikroorganizmus állományt, valamint a Bioclean Septic mikroorganizmusait is. Ha ilyen esemény történik, célszerű szippantást végezni, vagy néhány nap várakozás után ismételni a Bioclean Septic adagolást.

 •  Arányos-e az adagolás mértéke az emésztőgödör hasznos térfogatával?

  Igen. A fent leírt, és a termék címkéjén lévő adagolások emésztőgödör esetén 5 m3 hasznos emésztőgödör térfogatra számítottan kerültek megadásra. Az emésztőgödör térfogata és az adagolás egyenesen arányos, de kisebb eltéréseket megenged. Például 4 és 6 m3 térfogatú emésztőgödör esetén használható az 5 m3-re megadott adagolás, 7-8 m3 esetén célszerű 3 csomag indító és másfél csomag fenntartó adagolást alkalmazni. A bontott tasakot megfelelően hajtsuk össze, hogy a terméket nedvesség ne érje, és a következő hónapban használható.

 •  Azonnali eredményt szeretnék, lehetséges?

  Azonnali, 1-2 napon belüli eredményt egy biológiai úton működő termék sem tud biztosítani emésztőgödör esetén, mivel a biológiai folyamatok oldott oxigén hiányában zajlanak, ami lassú folyamat. A biológiai termékek lassabb, de hosszan tartó eredményt biztosítanak, ezért alkalmazásukhoz türelem szükséges.

 •  Használható-e a Bioclean Septic eldugult szikkasztóágyak dugulásmentesítésére?

  A termék használható eldugult szikkasztóágyak (pl. házi szennyvíztisztítót követő szikkasztóágy) dugulásmentesítésére, amennyiben a dugulást szerves anyag okozza. 

Súly: 0.25 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db
Biztonságtecnikai Adatlap T13351-1-Attachment-Organova-BC_Septic.pdf

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.