Closer 120 EC 0,5 l

T13253
Házikerti felhasználás: 2 ml/10 l víz. Hatóanyag megnevezése szulfoxaflór 120 g/L (11,35 % m/m) A NÖVÉNYVÉDŐ SZER FELHASZNÁLÁSÁRA VONATKOZÓ ELŐÍRÁSOK: Fejes káposzta, kínai kel, bimbóskel, brokkoli levéltetvek ellen - 0,2 l/ha dózisban (200- 1000 l/ha vízmennyiség mellett) Burgonyába levéltetvek ellen 0,2 l/ha dózisban (200- 1000 l/ha vízme... Részletes leírás
60 992 Ft (nettó: 48 025 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Házikerti felhasználás: 2 ml/10 l víz.

Hatóanyag megnevezése szulfoxaflór 120 g/L (11,35 % m/m)

A NÖVÉNYVÉDŐ SZER FELHASZNÁLÁSÁRA VONATKOZÓ ELŐÍRÁSOK:
Fejes káposzta, kínai kel, bimbóskel, brokkoli levéltetvek ellen - 0,2 l/ha dózisban (200- 1000 l/ha vízmennyiség mellett)
Burgonyába levéltetvek ellen 0,2 l/ha dózisban (200- 1000 l/ha vízmennyiség mellett)
Fejes saláta, sóska, spenót levéltetvek ellen 0,2 l/ha dózisban (200- 1000 l/ha vízmennyiség mellett)
Paradicsom, paprika, tojásgyümölcs (üvegházi termesztés) levéltetvek ellen 0,2 l/ha dózisban (500- 1500 l/ha vízmennyiség mellett)
Uborka, cukkini, tök, sárgadinnye, görögdinnye (üvegházi termesztés) levéltetvek ellen0,2 l/ha dózisban (500- 1500 l/ha vízmennyiség mellett)
Dísznövények (üvegházi termesztés) levéltetvek ellen 0,2 l/ha dózisban (500- 1500 l/ha vízmennyiség mellett)

Előírt növényvédelmi technológia:
A méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében virágzási időszakban nem alkalmazható! Mézharmat vagy virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható.
A kijuttatás során a permetlé mennyiségét a kezelendő növényállomány fejlettségétől, a lombfelület nagyságától, a művelésmódtól és az alkalmazott permetező gép típusától függően célszerű megválasztani. Fejes káposzta, kínai kel, brokkoli, és bimbóskel kultúrákban a levéltetvek elleni állománykezelést a levéltetvek megjelenésekor, a levéltetű telepek kialakulása előtt javasolt elvégezni. A permetlé megfelelő tapadása érdekében nedvesítő szer használata javasolt. Fejes saláta, sóska és spenót esetében a levéltetvek elleni állománykezelést a levéltetvek megjelenésekor, a levéltetű telepek kialakulása előtt javasolt elvégezni. Burgonyában a levéltetvek elleni állománykezelést a levéltetvek megjelenésekor, a levéltetű telepek kialakulása előtt javasolt elvégezni. Tekintettel a készítmény méhveszélyességére a burgonya virágzását megelőző 6 napban és a virágzás során tilos az állománykezelés! Hajtatott paradicsomban, hajtatott paprikában és hajtatott tojásgyümölcsben a levéltetvek elleni állománykezelést a levéltetvek megjelenésekor, a levéltetű telepek kialakulása előtt javasolt elvégezni. A további felszaporodás mértékétől függően vagy újabb betelepedés kezdetekor érdemes megismételni a kezelést. Hajtatott uborkában, hajtatott cukkiniben, hajtatott tökben, hajtatott dinnyefélékben a levéltetvek elleni állománykezelést a levéltetvek megjelenésekor, a levéltetű telepek kialakulása előtt javasolt elvégezni. A további felszaporodás mértékétől függően vagy újabb betelepedés kezdetekor érdemes megismételni a kezelést. Hajtatott dísznövényekben a levéltetvek elleni állománykezelést a levéltetvek megjelenésekor, a levéltetű telepek kialakulása előtt javasolt elvégezni. A további felszaporodás mértékétől függően vagy újabb betelepedés kezdetekor érdemes megismételni a kezelést. A szer felhasználása hajtatás esetén csak állandó üvegházban engedélyezett!
Súly: 0.52 kg
Szélesség: 70 mm
Magasság: 230 mm
Hossz: 90 mm
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Zöldség
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.