Tazer 250 SC 1 l

T13090
Kiskerti felhasznlás: 10 ml/10 l víz. A Tazer 250 SC szisztémás gombaölő szer, amely megelőző és gyógyító hatással van a kórokozókra. A Tazer 250 SC bézs színű folyadék 250 g / l azoxisztrobint tartalmaz. Ez a strobilurinek csoportjának gombaölője, széles spektrumú hatással van a szőlő, a repce és a burgonya termesztésére. Nagyon hatékony a b... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Kiskerti felhasznlás: 10 ml/10 l víz.

A Tazer 250 SC szisztémás gombaölő szer, amely megelőző és gyógyító hatással van a kórokozókra.
A Tazer 250 SC bézs színű folyadék 250 g / l azoxisztrobint tartalmaz. Ez a strobilurinek csoportjának gombaölője, széles spektrumú hatással van a szőlő, a repce és a burgonya termesztésére.

Nagyon hatékony a barna és sárga rozsda elleni küzdelemben a gabonafélékben, megakadályozza a spórák csírázását, a micélium növekedését és a sporulációt. A gombaölő szer gyorsan áttelepül a növényre, a második gabonafélék kezelésére alkalmazva, ami nagyon kedvező a betegségek és a kultúra elleni küzdelemben a zöldítés hatásának és a zöldítésnek köszönhetően. A "zöld hatás" fellépés révén jelentős mennyiségű és minőségi előny áll elő a betakarítás során.

Más, különböző csoportokból származó fungicidekkel kombinálva biztosítja a teljes védelmet és megakadályozza a rezisztens formák megjelenését.

Használat:

A gabonafélékben: a fuzariózist a fejlődési szakaszban a virágzás kezdetétől a végéig kezelik (BBCH 61-69), és a többi betegséget a fejlődési szakaszban kezeli, az ikerintézés kezdetétől az inspiráció befejezéséig. folyamat (BBCH 30 - 59). A gabonakultúrában a Tazer 250 SC-vel legfeljebb 2 kezelést alkalmaznak ugyanazon növényre egy termesztési időszak alatt. A kezelési idő nem haladhatja meg a 21 napot. A gabonafélék esetében a 200-400 l / ha közötti vízmennyiség 0,8 l / ha.

A repce esetében: szürke búza rothadás (Botrytis cinerea), valamint a fekete levél (Alternaria brassicae) okozta fertőzések és a fehér rothadás (Sclerotinia sclerotiorum) elleni csökkentése érdekében 1,0 l / ha dózisban alkalmazzák. 200-500 liter vizet hektáronként. ugyanazon a felületen maximum 1 egyszeri kezelést lehet alkalmazni az ültetvényi időszak alatt. Tavasszal vagy virágzással kezelve (BBCH 61-69).

A burgonyában: A Pleosporaceae család (Alternaria spp.) Gombái által okozott betegségek elleni védekezéshez 0,5 l / ha dózis kerül alkalmazásra, ha hektáronként 200-600 l vizet használunk. Ugyanezen a növényen legfeljebb 3 kezelést engedélyezhetünk a termesztési időszak alatt, és a kezelések közötti időintervallum nem haladhatja meg a 14 napot. Az első kezelést a vonal végén (BBCH 31) alkalmazzuk, a többi esetében pedig a várakozási időt veszik figyelembe.

Fitotoxicitás: A normál dózisban alkalmazott, a használati utasításnak megfelelően használt termék nem fitotoxikus a terményekre, amelyekre az engedélyt kapott. Figyelembe véve az almafajták azoxisztrobin hatóanyagra gyakorolt nagy érzékenységét, meg kell fontolni egy megfelelő puffert, hogy megakadályozzuk a permetező keverék beszivárgását a fák ültetési felületére.

A szünet ideje: 7 nap burgonya, 35 nap az őszi búza és a tavaszi és tavaszi árpa; 66 nap olajos repce.

Az adagolás a kezelt növénytől függően változik (lásd a címkét).
Szélesség: 100 mm
Magasság: 300 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.