Virágdoboz műanyag 4x4 szálas

T13049
Ez a sokoldalú, elegáns és praktikus víztiszta polisztirol doboz a napjaink kedvenc virágkötészeti kelléke. Az egyedülisége az átláthatóságában rejlik, ami betekintést ad a doboz teljes tartalmába. A külső felülete kedvünk szerint díszíthető (matricával, szalaggal, stb.), sőt brandingelhető saját márkával! A dobozban található két elem segítségé... Részletes leírás
3 716 Ft (nettó: 2 926 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Ez a sokoldalú, elegáns és praktikus víztiszta polisztirol doboz a napjaink kedvenc virágkötészeti kelléke. Az egyedülisége az átláthatóságában rejlik, ami betekintést ad a doboz teljes tartalmába. A külső felülete kedvünk szerint díszíthető (matricával, szalaggal, stb.), sőt brandingelhető saját márkával!
A dobozban található két elem segítségével a virágokat könnyű elrendezni és a formájukat is tartósan megőrzik. A vízzel részben feltöltött dobozba egyforma hosszú szárra kell a virágokat levágni, így a rövid szár és a víz kölcsönhatása tartósabbá teszi őket. Ez által a megajándékozott személy sokáig gyönyörködhet a látványban!
A doboz biztonsággal záródik, így mozgatás vagy szállítás közben sem mozdul el a kompozíció.
Sokféle alkalomhoz illő ajándékról van szó, melynek csak a fantáziánk szabhat határokat.
Ezt a magas minőségű terméket elsőként Magyarországon a Karsai Holding Zrt. készítette el azzal a nem titkolt szándékkal, hogy meghódítsa vele a hazai és az európai piacot.
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.