Locsolópisztoly Multi Spray White line WL-EN7T

T12874
Bradas WL-EN7T White Line locsolópisztoly Multi SprayA Bradas White Line WL-EN7T több funkciós locsolópisztoly lehetõvé teszi, hogy különbözõ vízsugár formával öntözzön, akár az erõs vízáramtól az enyhe ködig. A robosztus és elegáns locsolópisztoly egy teljesítmény szabályozóval rendelkezik. A vízáramlás szabályzó lehetõvé teszi, hogy kiválassza... Részletes leírás
3 835 Ft (nettó: 3 020 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Bradas WL-EN7T White Line locsolópisztoly Multi SprayA Bradas White Line WL-EN7T több funkciós locsolópisztoly lehetõvé teszi, hogy különbözõ vízsugár formával öntözzön, akár az erõs vízáramtól az enyhe ködig. A robosztus és elegáns locsolópisztoly egy teljesítmény szabályozóval rendelkezik. A vízáramlás szabályzó lehetõvé teszi, hogy kiválassza a fák, bokrok vagy a virágoskert öntözéséhez megfelelõ víz erõsséget. A legmagasabb ABS műanyagból készült konstrukció biztosítja a hatékony és kényelmes munkavégzést. Nagyobb felületek öntözése esetén az impulzusütközõ blokkolható, ami megakadályozza hosszú távon a kézfáradtságot. A vízáramlás szabályozó teljes skálája lehetõvé teszi a tudatos öntözést az igényektõl függõen.
Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.