Locsoló szórófej White line Power Jet állítható WL-4730

T12845
A Bradas White Line WL-4720 állítható szórófej egy könnyen kezelhető, tartós műanyagból készült, ergonomikus klasszikus modell. A vízsugár fokozatosan állítható a ponttól a finom ködig. Használata nem csak a kertben, de a házkörüli munkákban, tisztításban is ajánlott. Nagyszerű segítség az autó, a kerékpár, a kerti bútorok mosásához, valamint a... Részletes leírás
1 081 Ft (nettó: 851 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Bradas White Line WL-4720 állítható szórófej egy könnyen kezelhető, tartós műanyagból készült, ergonomikus klasszikus modell. A vízsugár fokozatosan állítható a ponttól a finom ködig. Használata nem csak a kertben, de a házkörüli munkákban, tisztításban is ajánlott. Nagyszerű segítség az autó, a kerékpár, a kerti bútorok mosásához, valamint a finom permet a virágágyások és pázsit öntözéséhez. A csúszásmentes TPR bevonat még tovább fokozza a kényelmes munkavégzés lehetőségét.

A híres lengyel Bradas cég a 90-es évek óta működik a kertészeti és műszaki termékek piacán, jelenleg az iparág egyik vezetője.
Súly: 0.12 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.