Effect darázsírtó aerosol 750 ml

T12809
Effect darázsírtó aerosol jellemzői: Spray alakú kontkat hatású rovarirtószer darazsak és lódarazsak ellen. Hatása bizonyított. A különleges formula, a két hatóanyag azonnal írtja a rovarokat, de használatával helysége... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.

Effect darázsírtó aerosol jellemzői:

Spray alakú kontkat hatású rovarirtószer darazsak és lódarazsak ellen. Hatása bizonyított. A különleges formula, a két hatóanyag azonnal írtja a rovarokat, de használatával helységeink hosszabb ideig mentesek is maradnak a kellemetlen rovaroktól.

Effect darázsírtó aerosol használata:

Óvatosan alkalmazzuk! Használat előtt alaposan felrázandó! A speciális szeleppel ellátott palack az irtószert 3-4 m távolságra juttatja ki. A packot függőlegesen tartva, a szórófejet a darázsfészekre irányítsuk, majd 5-10 másodpercig tartsuk lenyomva. A kezelésre a kora reggeli vagy a sötétedés utáni időpont a legalkalmasabb, mivel ilyenkor tartózkodik a legtöbb darázs a fészekben. A ház falán vagy a tető alatt található darázsfészek bejáratát soha ne zárjuk le, mert a darazsak esetleg új bejáratot keresve a lakótérbe is bejuthatnak.

Súly: 0.73 kg
Elérhetőség: 1-4 nap

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.