Plantella Organik baromfitrágya 7,5 kg

T12808
Pellet formájú szerves trágya, hosszantartó hatással a talaj nagyobb termőképessége, a termény jobb minősége és nagyobb mennyisége érdekében Előnyök a magas szárazanyagrész-tartalom takarékos használatot tesz lehetővé; hat hónapig tartó aktív hatás; javítja a talaj átlevegőzését és vízmegtartó-képességét; a növények előbb érnek be, egészségeseb... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Pellet formájú szerves trágya, hosszantartó hatással a talaj nagyobb termőképessége, a termény jobb minősége és nagyobb mennyisége érdekében

Előnyök
a magas szárazanyagrész-tartalom takarékos használatot tesz lehetővé;
hat hónapig tartó aktív hatás;
javítja a talaj átlevegőzését és vízmegtartó-képességét;
a növények előbb érnek be, egészségesebbek és több vitamint tartalmaznak;
nincs kellemetlen szaga, nem tartalmaz gyomot vagy kórokozókat;
a Plantella Organik a legmagasabb (akár 67) százalékban tartalmaz szerves anyagot.
Leírás:
A 100%-ban szerves Plantella Organik trágya szerves formában tartalmazza a nitrogén-foszfor-kálium alapú műtrágyák összes fontosabb összetevőjét, és alkalmas a talaj előkészítésére és minden növény kiegészítő trágyázására. A különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a tápanyagok késleltetve oldódnak a talajba, a hőmérséklettől és a növények igényétől függően, ezzel biztosítva a növények kiegyensúlyozott tápanyagellátását akár 6 hónapon át. A talaj kationcsere-kapacitásának növelése, valamint a magas száraz- és szervesanyag-tartalom biztosítja a növények egészséges fejlődését, a 30%-kal bővebb és minőségesebb termést. A különleges hőkezelésnek köszönhetően a trágya garantáltan gyom- és kórokozómentes.

A Plantella Organik az organic gyártmányban való felhasználásra.
Csomagolás:
7,5 kg

Használat:
A trágyát a rendszeres kezdő trágyázáshoz és talajelőkészítéshez használja. Trágyázzon az előírt adagokban tavasszal, amikor a talajnak több tápanyagra van szüksége a növények kezdeti fejlődéséhez, és ősszel, amikor talaj tápanyagtartalékai kiürültek és emiatt szükséges a pótlás.

A szerves trágyával a teljes termő időszakban trágyázhat, februártól novemberig. A szerves trágyát mikropellet formájában forgalmazzuk, amit egyszerűen szét kell szórni a talaj felületén.

Javasoljuk, hogy a pelletet forgassa be a talajba, mert ilymódon a trágya azonnal hatni kezd, gyorsabban jut el a gyökérzónába és kevesebb tápanyag vész el.
Súly: 7.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.