Osmocote Exact Protect 14+08+11+2,5MgO 5-6 Hónap 25 kg

T12801
Az Osmocote Exact Protect 5-6 Hónapos programozott feltáródású, 4. generációs Osmocote műtrágya az egyedülálló Dual Coating (DCT) technológiával. Az Osmocote Exact Protect 5-6 Hónapos késleltetett tápanyag-feltáródású műtrágya. A DCT technológiából adódó második burkolati réteg 1-2 hónappal késlelteti a tápanyagok kiáramlásának beindulását a b... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Az Osmocote Exact Protect 5-6 Hónapos programozott feltáródású, 4. generációs Osmocote műtrágya az egyedülálló Dual Coating (DCT) technológiával.

Az Osmocote Exact Protect 5-6 Hónapos késleltetett tápanyag-feltáródású műtrágya. A DCT technológiából adódó második burkolati réteg 1-2 hónappal késlelteti a tápanyagok kiáramlásának beindulását a burkolt szemcséből, így azokat megőrzi addig az ideig, amíg a növények azokat hatékonyan föl tudják venni.

A termék előnyei:
A tápanyagok a növény fejlődési időszakában állnak rendelkezésre
A cserepezést követő első két hónapban (télen) nem ad le tápanyagot
Ősszel teljes dózisban használhatja
Nincs szükség tavaszi felülkezelésre
Munkaerőt takarít meg a tavaszi értékesítési munkacsúcsban
A hatékony tápanyag-szolgáltatásnak és időzítésnek köszönhetően jobb a növekedés
Használati utasítás

Az Osmocote Exact Protect kifejezetten konténeres díszfaiskolai növények őszi (november közepétől január közepéig) ültetésére kifejlesztett műtrágya. Az Osmocote Exact Protect alkalmas tűlevelű örökzöldek, rózsák, illetve szabad gyökerű csemeték (pl. őszi oltványok) téli ültetésére.

A pontos adagolás a megfelelő hatékonyság érdekében nagyon fontos. A fő növekedési időszakban, növénytípustól, illetve a termesztési körülményektől függően csekély mennyiségű felülkezelésre szükség lehet.

Az Osmocote Exact Protect 5-6 Hónapos egyaránt használható közeghez keverve, vagy ültető lyukba adagolva. Az utóbbi módszer csak jól begyökeresedett növények esetén, legalább 9-es cserépméretnél javasolt. Csak olyan műtrágya-adagoló készüléket használjon, amely a burkolatot nem sérti meg.

Javasolt dózisok*

Konténeres faiskolai növények
Alacsony tápanyagigény: 3-4 g/l
Átlagos tápanyagigény: 4-5 g/l
Magas tápanyagigény: 5-6 g/l

* A javasolt adagok legfeljebb 0,5kg/m3 alapműtrágyát tartalmazó földkeverék esetén alkalmazható általános dózisok. A legtöbb esetben nincs szükség kiegészítő műtrágyára. Egyedi javaslatért lépjen kapcsolatba az Everris szaktanácsadójával.
Súly: 25 kg
Szélesség: 410 mm
Magasság: 140 mm
Hossz: 610 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.