Zöld RezeS környezetbarát lemosószer 0,2 l

T12793
Házikerti felhasználás: 200 ml/10 l víz. Hatóanyag: 25 % rézhidroxid, hatásfokozóként pedig 25 % napraforgóolaj és 1 % szójalecitint tartalmaz (a Vegesol eReS mindezeken túl ként is tartalmaz, mely a lisztharmatfert őzés ellen hatásos). Őszi és tavaszi lemosó permetezésekhez ill vegetációs időben állománykezelés re is alkalmazható. Almástermés... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Házikerti felhasználás: 200 ml/10 l víz.

Hatóanyag: 25 % rézhidroxid, hatásfokozóként pedig 25 % napraforgóolaj és 1 % szójalecitint tartalmaz (a Vegesol eReS mindezeken túl ként is tartalmaz, mely a lisztharmatfert őzés ellen hatásos).

Őszi és tavaszi lemosó permetezésekhez ill vegetációs időben állománykezelés re is alkalmazható. Almástermésűekben a baktériumos és gombás betegségek ellen, őszibaracknál a tafrinás levélfodrosodás ellen rügyfakadás előtt.

Baktériumos és gombás ágelhalás megelőzésére a lemosó kezelést már ősszel, a lombhullás kezdetén ajánlott elkezdeni. Szőlőben peronoszpóra és orbánc ellen megelőző jelleggel javasolt elkezdeni a kezeléseket a hajtások 20-25 cm-es hosszánál, majd a fertőzésveszélytől függően 7-14 naponként ismételni. Bogyósokban is ajánlott lemosó és állománykezelés re egyaránt. Hajtatott és szabadföldi paprikában egyaránt javasolt megelőző jelleggel 2-3-szor 10-14 naponként. A készítmény 25 Co feletti használata perzselést okozhat.

almatermésűek 4 l/ha
csonthéjasok 5 l/ha
köszméte 5 l/ha
ribiszke 5 l/ha
málna 5 l/ha
szőlő 4-5 l/ha
uborka 4-5 l/ha
A kijuttatáshoz szükséges víz 800-1000 l (bogyósoknál 5-800 l). Paprika: 3-5 l/ha (0,3-1%) 400-1000 l vízzel kijuttatva.
Súly: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs, Szőlő
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.