Vakond távoltartó granulátum Defenders/The Big Cheese 2,5 kg

T12612
Milyen készítmény a vakond távoltartó granulátum Defenders/The Big Cheese? A granulátum biológiailag lebomló, természetes növényi kivonatokat tartalmazó készítmény. Használhatjuk veteményesekben és füves területen egyaránt. A granulátummal kezelt terület a vakond által elviselhetetlen kellemetlen íz-illat anyagot tartalmaz, ezzel ösztönözve, hog... Részletes leírás
9 690 Ft (nettó: 7 630 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Milyen készítmény a vakond távoltartó granulátum Defenders/The Big Cheese?

A granulátum biológiailag lebomló, természetes növényi kivonatokat tartalmazó készítmény. Használhatjuk veteményesekben és füves területen egyaránt. A granulátummal kezelt terület a vakond által elviselhetetlen kellemetlen íz-illat anyagot tartalmaz, ezzel ösztönözve, hogy új életteret keressen magának. A készítmény nem károsítja a füvet és a novényeket, háziállat melett is használható.

Főbb tulajdonságok:

-könnyen alkalmazható szemcsés granulátum
-biológiailag lebomló, természetes növényi kivonatokat tartalmaz
-egész évben használható

Hogyan használjuk a granulátumot?

Szórja ki a védeni kívánt területen a granulátumot. A flakon 2,5kg kiszerelésű, mely kb: 250m2 terület védelmére elegendő. A kihelyezést követően könnyű locsolással gyorsíthatjuk a készítmény leoldódását. A kezelt területen kezdetben megnőhet a vakondok aktivítása. Ismételjük meg a kezelést a területen midaddig amíg új túrásokat találunk.

A granulátum tárolása

Amennyiben nem használja el a flakon teljes tartalmát, úgy a granulátumot száraz helyen, csak az eredeti csomagolásban, függölegesen a talpán tároljuk, a hosszabb eltarthatóság érdekében.

Biztonsági óvintézkedések!

Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adot esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható és az öblítés folytatása.

Súly: 2.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.