Mozgásérzékelős kerti kisállat távoltartó locsoló Defenders

T12610
A mozgásérzékelős kerti locsoló segítségével távoltarthatja kertjéből, medencéjétől, halastavától a betolakodó kisállatokat. A készülék alkalmas a macskák, kutyák, rókák és madarak távoltartására. Összeszerelés: Távolítsa el a csomagolást a készülékről. A készülék elején található fekete fedél lecsúsztatásával hozzáfér az elemtartó fészek fedelé... Részletes leírás
17 600 Ft (nettó: 13 858 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A mozgásérzékelős kerti locsoló segítségével távoltarthatja kertjéből, medencéjétől, halastavától a betolakodó kisállatokat. A készülék alkalmas a macskák, kutyák, rókák és madarak távoltartására. Összeszerelés: Távolítsa el a csomagolást a készülékről. A készülék elején található fekete fedél lecsúsztatásával hozzáfér az elemtartó fészek fedeléhez. Emelje le a fedelet és helyezzen a fészekbe 2db AA elemet (nem tartozéka) a polaritásnak megfelelően, majd helyezze vissza a takaró fedeleket. A mozgásérzékelős egység tetejére csatlakoztassa a menetes locsolófejet, ügyelve arra, hogy ne fordulhasson elő szivárgás. Amennyiben nagyobb méretű állatok riasztására, vagy virágágyásban használja a készüléket, a mozgásérzékelő aljába csavarozza be a hosszabító csövet, majd ezután a rögzítő tüskét. Ha úgy ítéli meg, hogy a rögzítő tüske magassága önmagában elegendő, közvetlenül csavarozhatja a készülékbe, ügyelve arra, hogy ne fordulhasson elő szivárgás. Csatlakoztassa a gyors csatlakozóval a készülékhez a locsoló tömlőt és óvatosan szúrja le a készüléket a védendő területen, ne gyakoroljon közvetlen nyomást a mozgásérzékelőre. A készülék bekapcsolását és a mozásérzékelő érzékenység állítását a forgató potméterrel teheti meg 0-9 tartományok között, ahol a 9-es a legérzékenyebb állás. Óvatosan engedje a tömlőre a víznyomást és hátulról húzza el a kezét a mozgásérzékelő előtt. A készülék ~5mp -ig üzemel és ez idő alatt többszőr belocsolja a védeni kívánt területet, majd várakozó állásba kerül. A mozgásérzékelő érzékelése: 120° és max. 10méter a készüléktől számítva.
Súly: 0.15 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.