Napelemes sonic ultrahangos macskariasztó Defenders

T12602
STV-601 napelemes mozgásérzékelős macskariasztó készülék. A készülék maximális terület védelme: ~60m2. A mozgás érzékelése 110° és max.: 8m a készüléktől számítva. A készülék műkodésbe lép ha a védeni kívánt területen a készülék látómezejében mozgás történik. (figyelem! ágak mozgása nem hozza működésbe a készüléket!) A riasztás egy tört, folyama... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
STV-601 napelemes mozgásérzékelős macskariasztó készülék. A készülék maximális terület védelme: ~60m2. A mozgás érzékelése 110° és max.: 8m a készüléktől számítva.
A készülék műkodésbe lép ha a védeni kívánt területen a készülék látómezejében mozgás történik. (figyelem! ágak mozgása nem hozza működésbe a készüléket!)
A riasztás egy tört, folyamatosan változó ultrahang frekvencia ~18kHz-27kHz között. Egy bekapcsolási időtartam megközelítőleg: 30mp. A készülék időjárásálló. Javasolt öntöző rendszerektől távol helyezni.

Üzembe helyezés:
Távolítsa el a csomagolást a készülék körül és kövesse a használati utasítást. Egy csavarhúzó segítségével csavarja ki a vízhatlan elemtartó fészek fedelét és helyezze bele a 3db AA újretölthető elemet (a csomag tartozéka!). Figyeljen a helyes polarításra! Csavarozza vissza az elemtartó fészek fedelét. A készüléket "kikapcsolt" állapotban helyezze ki egy napos területre 2 napig. Alternatív megoldásként a készüléket töltheti USB kábellel (a csomag tartozéka!). Ez esetben 8 óra folyamatos töltéssel a készülék a maximális feltöltött állapotba kerül.
Kapcsolja be a készüléket az előlapon található fekete nyomógombbal. A készülék mozgásérzékelője mögött található piros LED egy pillanatra felvillan, ezzel jelezve hogy a készülék üzemkész, bekapcsolt állapotban van. Húzza el a kezét a mozgásérzékelő előtt, hogy meggyőződjön róla, hogy üzemel. Ez esetben a LED felvillan és a riasztás ideje alatt (kb: 30mp) pirosan világít. Amennyiben nem történik mozgás a készülék előtt, úgy az egy várakozó állásban figyeli az adott területet. A készüléket csak kültéren használja!

Telepítés: A készülék aljába csatlakoztassa a leszúható karót, és szúrja le a talajba úgy, hogy a készülék mozgásérzékelője 15-20cm magasságban legyen. Hagyjunk időt a készüléknek, hogy kifejtse hatását a betolakodó kisállatokkal szemben.
Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.