Egércsapda fém, élve fogó Multicatch Pest-stop

T12563
Pest-Stop Multi-Catch élvefogó egércsapda Professzionális fém élvefogó egércsapda a Pest-Stop -tól. A Multi-Catch élvefogó egércsapdával egyszerre több egeret is megfoghat a csapda ürítése nélkül. A csapda akár 10 egér befogadására is képes. A készüléken kettő bejárat található a rövidebbik oldalon. Célszerű a csapdát a falhoz szorosan elhelyezn... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Pest-Stop Multi-Catch élvefogó egércsapda
Professzionális fém élvefogó egércsapda a Pest-Stop -tól.
A Multi-Catch élvefogó egércsapdával egyszerre több egeret is megfoghat a csapda ürítése nélkül. A csapda akár 10 egér befogadására is képes.
A készüléken kettő bejárat található a rövidebbik oldalon. Célszerű a csapdát a falhoz szorosan elhelyezni az egerek vonulási utvonalába. A készülék tetején átlátszó ablak van kialakítva, melyen keresztül betekinthetünk a csapda belsejébe a befogott egerek számát illetően a fedelének a felnyitása nélkül.

A csapda bejárati ajtaja egy billenő mechanizmussal van ellátva ami befele rendkívül könnyedén beengedi az egereket, kifelé viszont tökéletesen zár és nincs kiút a csapdából. A készüléken található szellőző furatokon a csapda belsejébe elhelyezett csali illata könnyedén odavonzza a rágcsálókat.

Méretei: 26,5 cm x 5cm x16 cm
Anyaga: Acél
Szélesség: 160 mm
Magasság: 50 mm
Hossz: 300 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.