Varat 25 parafinos rágcsálóírtó blokk 300 g

T12365
Felhasználás módja: Készítményt olyan helyen alkalmazzuk, ahol patkányok vagy egerek elıfordulását észleljük. A csalétket a lyukak elé, vagy a rágcsálók vonulási útjaira, karton vagy falapra, illetve rágcsálóirtó dobozba, helyezzük ki. Patkányirtáskor 5-10 db parafinos kockát, egérirtáskor 2-3 db csa... Részletes leírás
2 281 Ft (nettó: 1 796 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Felhasználás módja:
Készítményt olyan helyen alkalmazzuk, ahol patkányok vagy egerek elıfordulását észleljük. A csalétket a lyukak elé, vagy a rágcsálók vonulási útjaira, karton vagy falapra, illetve rágcsálóirtó dobozba, helyezzük ki. Patkányirtáskor 5-10 db parafinos kockát, egérirtáskor 2-3 db csalétket tegyünk ki egy-egy etetıhelyre. Acsatornahálózat esıvízelnyelıiben a drótra felfőzött csalétket a víz színe felé de a patkányok számára elérhetıenhelyezzük ki. A csatornahálózat tisztító aknáiban ún. csatornaládákba helyezzük el.A kihelyezett csalétket hetente ellenıőrizzük és az elfogyasztott csalétkek pótolását a rágcsálók teljes kiirtásáigfolytassuk. A csalétket lehetőleg védőkesztyőben helyezzük ki, hogy az emberi szag ne riassza el az állatokat. Az esetlegesen elszennyezıdött, megromlott csalétkeket maradéktalanul távolítsuk el és frissel pótoljuk.
Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.