Plantella műtrágya dísznövényekre 1 kg

T12360
Plantella speciális műtrágya disznövényekre Ásványi alapú speciális trágya dísznövényekhez, elősegíti az egészséges növekedést, a virágzást és a gazdagabb termés kialakulását. Előnyök: ásványi alapú speciális trágya – gyors és célzott trágyázás, egyszerű adagolás, 1 kg 200 literhez elegendő, vízben oldódó kristályok, a gyors hatás... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Plantella speciális műtrágya disznövényekre
Ásványi alapú speciális trágya dísznövényekhez, elősegíti az egészséges növekedést, a virágzást és a gazdagabb termés kialakulását.

Előnyök:

ásványi alapú speciális trágya – gyors és célzott trágyázás, egyszerű adagolás,
1 kg 200 literhez elegendő,
vízben oldódó kristályok, a gyors hatás érdekében,
takarékos használat,
tartalmazza a nitrogén-foszfor-kálium-alapú főbb tápanyagokat és a szükséges mikroelemeket.

Leírás:
A Plantella vízben oldódó speciális trágya ideális díszbokrokhoz, díszfákhoz és más kültéri dísznövényekhez, sövényekhez, sírkerti növényekhez, de használható ablakban és balkonon nevelt növényekhez is. A trágya vízben oldódó kristályok formájában kerül forgalomban, ezért gyorsan hat, a használata igen egyszerű. Kedvező hatással van a növényre: elősegíti a növekedést, a virágzást, és kedvezően befolyásolja a termőképességet.

Csomagolás:
1 kg

Használat:
10 liter tápoldat elkészítésére 50 g trágyára van szüksége. Ezzel a tápoldattal locsolja a növényeket a növekedés időszakában, 2 literrel négyzetméterenként. A mellékelt mércével, a tetejéig töltve, éppen 50 g-ot lehet kimérni.

A díszbokrokat, a díszfákat és a sövényeket 2 vagy 3 alkalommal, áprilistól júniusig, 5 literrel kell megtrágyázni négyzetméterenként; a virágzó bokrokat minden 2-3. hétben, májustól júniusig, 5 literrel négyzetméterenként; az ablakban és balkonon nevelt növényeket minden 8-14. napon, júniustól szeptemberig 2 literrel a virágláda métereként, az egyéb virágládában nevelt növényeket 2 vagy 3 alkalommal, áprilistól júniusig, 4-5 literrel négyzetméterenként.
Súly: 1 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Szobanövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.