Tetőkerti növény Mix, extra szárazságtűrő Kiepenkerl kb. 3-4 m2-re

T12193
Alacsony növekedésű (10-30 cm), ellenálló és könnyen kezelhető egynyári és évelő növények magkeveréke. Ökológiai szempontból értékes, májustól szeptemberig gazdagon virágzik. Vetés: márc-aug. (szap.láda/szabadföld/zöldtető) Csírázás: 10-30 nap 10-20°C / kelés után 4 héttel ritkítás Tő- és sortáv.: 20 cm Virágzás: máj-szept. Alacsony növekedésű (... Részletes leírás
1 490 Ft (nettó: 1 173 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Alacsony növekedésű (10-30 cm), ellenálló és könnyen kezelhető egynyári és évelő növények magkeveréke. Ökológiai szempontból értékes, májustól szeptemberig gazdagon virágzik.
Vetés: márc-aug. (szap.láda/szabadföld/zöldtető)
Csírázás: 10-30 nap 10-20°C / kelés után 4 héttel ritkítás
Tő- és sortáv.: 20 cm
Virágzás: máj-szept.
Alacsony növekedésű (10-30 cm), ellenálló és könnyen kezelhető egynyári és évelő növények magkeveréke. Egy zöldtető nem pusztán ökológiailag értékes élőhely, hanem extra kertfelület is egyben. Tarkán virágzó növényborítás, amely télen-nyáron remekül hőszigetel és ezáltal energiát takarít meg. Szárazságtűrő, egész nyáron gazdagon virágzó mezőt alkot. Levélszerkezetük, gyökérzetük és ellenállóképességük által jól tűrik a kánikulát, szárazságot és az extrém időjárásváltozásokat. A növények gyökérhálózata megtartja és elraktározza a vizet. A különféle varjúhájak és legelőkön is megtalálható növények kedvelt táplálékforrásai pillangóknak, méheknek, dongóknak és más hasznos rovarnak. Napos, félárnyékos tetőkertekre ajánlott, fa alá csak akkor, ha száraz periódus biztosított, mert erre a növényeknek szüksége van. Szórva vessük, vékonyan takarjuk földdel vagy sekélyen dolgozzuk be a talajba és túl sűrű kelés esetén ritkítsuk. Szaporítóládában jól előnevelhető.
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.