Tojásdinnye Pepino Kiepenkerl 10 szem

T12192
Tojásdinnye Pepino (Solanum muricatum) Ízletes, önmagát beporzó egzotikus gyümölcs, amely ampolnában vagy ládában termeszthető balkonon, teraszon vagy üvegházban. Vetés: feb.vége-ápr. (ablakpárkány, üvegház) Csírázás: 12-20 nap 18-24°C / kelés után cserépbe átültetni Tő- és sortáv.: máj.közepe után a szabadba vihető Szedés: júl-nov. A tojásdinny... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Tojásdinnye Pepino (Solanum muricatum)
Ízletes, önmagát beporzó egzotikus gyümölcs, amely ampolnában vagy ládában termeszthető balkonon, teraszon vagy üvegházban.
Vetés: feb.vége-ápr. (ablakpárkány, üvegház)
Csírázás: 12-20 nap 18-24°C / kelés után cserépbe átültetni
Tő- és sortáv.: máj.közepe után a szabadba vihető
Szedés: júl-nov.
A tojásdinnye, vagy más néven körtedinnye ízletes csemege és különleges dísznövény egyben. Jól termeszthető balkonon, teraszon vagy mini-kertekben. Bokros növény sárgás-lilás színű virágokkal, amelyekből sárgás-narancsos színű, lila csíkos vagy foltos, lúdtojás alakú és méretű termések fejlődnek. Íze kellemesen édes, leginkább a körtére és a dinnyére hasonlít. Frissen fogyasztva magában vagy gyümölcssalátában a legfinomabb, de készíthetünk belőle levet vagy lekvárt is. A növény termete a paradicsomhoz hasonló, a hajtások 80 cm-re nőnek meg, felkötözve eléri a 180 cm-es magasságot. Igényei is a paradicsommal egyezőek: napos, esőtől- és széltől védett, de szellős helyen, cserépben (40 cm átm.), ampolnában vagy ládában tartható. A vékony hajtásokat érdemes megtámasztani karó vagy háló segítségével. Kapjon elegendő vizet és rendszeresen tápoldatot.
Súly: 0.007 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.