Mono-ammónium foszfát Haifa MAP- 25 kg

T12167
A Haifa MAP ™ egy teljesen vízben oldódó műtrágya minden növény Nutrigation ™ és lombtáplálására. A növények számára rendkívül hatékony foszfor- és nitrogénforrásként a Haifa MAP ™ a növekedési időszak kezdetén ajánlott, amikor a foszfor rendelkezésre állása kulcsfontosságú a gyökérzet kialakulásához. A Haifa MAP ™ tartályban keverhető más műtrá... Részletes leírás
35 449 Ft (nettó: 27 913 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Haifa MAP ™ egy teljesen vízben oldódó műtrágya minden növény Nutrigation ™ és lombtáplálására. A növények számára rendkívül hatékony foszfor- és nitrogénforrásként a Haifa MAP ™ a növekedési időszak kezdetén ajánlott, amikor a foszfor rendelkezésre állása kulcsfontosságú a gyökérzet kialakulásához. A Haifa MAP ™ tartályban keverhető más műtrágyákkal, hogy kielégítse a növények táplálkozási igényeit a növekedési ciklus során*. A Haifa MAP ™ alkalmas műtrágyakeverékek előállítására és folyékony műtrágyák előállítására. *Megjegyzés: A Haifa MAP ™ nem keverhető kalcium- vagy magnézium -műtrágyákkal.
Súly: 25 kg
Szélesség: 410 mm
Magasság: 610 mm
Hossz: 170 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.