Protect paraffinos rágcsálóirtó blokk 12x25 g

T12099
A rágcsálóirtó blokk tulajdonságaival megegyező 25 grammos rágcsálóirtó kocka, amelyet elsősorban egéretető szerelvényekben történő kihelyezésre ajánlunk. Az irtószer fogyasztása a jól látható rágási nyomokból könnyen megállapítható. A készítményt olyan helyeken alkalmazzuk, ahol a rágcsálók előfordulása észlelhető. A nyomok vagy a látható károk... Részletes leírás
1 391 Ft (nettó: 1 095 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
A rágcsálóirtó blokk tulajdonságaival megegyező 25 grammos rágcsálóirtó kocka, amelyet elsősorban egéretető szerelvényekben történő kihelyezésre ajánlunk. Az irtószer fogyasztása a jól látható rágási nyomokból könnyen megállapítható.
A készítményt olyan helyeken alkalmazzuk, ahol a rágcsálók előfordulása észlelhető. A nyomok vagy a látható károkozások alapján becsülje meg, milyen mértékben szaporodtak el a rágcsálók, majd a kezelést ennek figyelembevételével végezze el.

Az irtás megkezdése előtt mérlegelje a megfelelő irtószer használatot annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a területen a csalétek hatóanyagával (bromadiolon) szembeni rezisztencia veszélye. A csalétek kihelyezése előtt lehetőség szerint minden más táplálékforrást távolítson el. A kihelyezés módja elsősorban a helyi körülményektől függ, az elsődleges cél azonban minden esetben az, hogy az irtószerhez illetéktelen személyek és nem célszervezet állatok ne férhessenek hozzá.

A rágcsálóirtó blokk az egerek által látogatott helyekre, azok vonulási útjaira, illetve feltételezett búvóhelyük közelébe, az erre a célra szolgáló, felnyitás ellen védett rágcsálóetető ládában vagy dobozban helyezhető ki.
Gondoskodjon az etetőállomások stabil rögzítéséről.

A Protect? paraffinos rágcsálóirtó blokk alkalmazási dózisa egerek irtásakor:
? kismértékű ártalomnál: 10 méterenként 50 gramm
? nagymértékű ártalomnál: 5 méterenként 50 gramm

A rágcsálóirtó szer kihelyezésére szolgáló szerelvényeket - a 16/2017. (VIII. 7.) EMMI rendeletnek megfelelően - feltűnő jelzéssel kell ellátni és azokon a rágcsálóirtó szer nevét, hatóanyagát, ellenszerét, valamint az alkalmazó nevét, címét és telefonszámát fel kell tüntetni.

Az etetőhelyeket kezdetben naponta, utána hetente egyszer ellenőrizze és az elfogyasztott csalétket pótolja. Cserélje ki a csalétket, ha az megromlott vagy penészes.

Ha a kihelyezett csalétek folyamatosan elfogy, akkor létesítsen több etetőhelyet, de az egyes etetőhelyeken kihelyezett csalétek mennyiségét ne növelje. Amennyiben a csalétkek érintetlenül maradnak, de a rágcsálók továbbra is jelen vannak, helyezze át az irtószert máshová.

A véralvadásgátló hatóanyag késleltetett hatása miatt a rágcsálók elhullásának kezdete a fogyasztás után 3-5 nappal várható. A csalétket csak addig hagyja kihelyezve, amíg azt a rágcsálók aktivitása indokolja. Ne használja indokolatlanul a csalétket folyamatos kihelyezéssel. A készítmény alkalmazását kívánatos integrált kártevőirtási rendszer (IPM/IPC) egyidejű bevezetésével összekötni. A készítmény alkalmazásával ? az esetek többségében ? 2-6 hét alatt teljes rágcsálómentesség érhető el. Amennyiben a rágcsálók ártalma ezt követően is tapasztalható, a jelenség okát fel kell deríteni és a szükséges intézkedéseket meg kell tenni.

Forgalmazási kategória: III. forgalmazási kategóriájú irtószer

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Ellenszere: K1-vitamin / Konakion inj./Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, fénytől védett, száraz, hűvös, jól szellőző helyen tárolva, a gyártástól számítva 2 évig használható fel. Gyújtóforrástól és oxidáló anyagoktól távol tartandó.

Hulladékkezelés: A közegészségügyi veszély és a másodlagos mérgezések megelőzése érdekében, az ellenőrzések alkalmával és a kezelés követően gondoskodni kell az elpusztult rágcsálók eltávolításáról. Az elhullott rágcsálók tetemeinek veszélyes hulladékként történő megsemmisítéséről a 225/2015. (VIII. 7.) Korm. rendelet előírásai szerint gondoskodni kell. A kezelés után az etetőhelyeket szüntesse meg. Gyűjtse össze a megmaradt irtószert és az etetőládákat. Az eredeti céljára fel nem használható, hulladékká vált irtószert veszélyes hulladékként kell kezelni és veszélyes hulladék átvevő helyen - pl. hulladékudvar - kell leadni.
Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.