NatureUp! Sarok öntözőkészlet vízcsapra

T12059
GARDENA NatureUp! sarok öntözőrendszer vízcsapra Azonnal használatra kész A GARDENA NatureUp! öntözőkészlet vízcsapra mindent tartalmaz, ami a sarokültetők gazdaságos öntözéshez szükséges. A készlet automata módon irányítható a GARDENA öntözőkomputerrel (amely nem a készlet része). Rugalmas és egyszerű kezelhetőség Az egyszerű csatlakoztatási... Részletes leírás
13 219 Ft (nettó: 10 409 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
GARDENA NatureUp! sarok öntözőrendszer vízcsapra

Azonnal használatra kész
A GARDENA NatureUp! öntözőkészlet vízcsapra mindent tartalmaz, ami a sarokültetők gazdaságos öntözéshez szükséges. A készlet automata módon irányítható a GARDENA öntözőkomputerrel (amely nem a készlet része).

Rugalmas és egyszerű kezelhetőség
Az egyszerű csatlakoztatási technológiával könnyű az öntözőrendszert összeállítani és átalakítani, valamint tartósan szoros csatlakozást létrehozni.

Termékleírás
Akár 12 sarokültető öntözéséhez vízcsapról
A GARDENA NatureUp! sarok öntözőrendszer vízcsapra mindent tartalmaz, ami a problémamentes és víztakarékos öntözéshez szükséges (akár 12 sarokültetőhöz). A nyomáscsökkentő Alapelem adapterrel csatlakoztatható a vízcsaphoz. Az ültetők pontos öntözéséről a vékony csepegtetőcsövek gondoskodnak az elosztócső-rendszeren keresztül.

További információ
Készlet rendszerelemekkel 1 mester egység 1000, 1 elzáró szelep 4,6 mm, 12 csatlakozó 4,6 mm, 10 darab 4,6 mm, 1 keresztbe szerelhető 4,6 mm, 13 darab 4,6 mm-es, 13 dugó 4,6 mm, 12 cseppenkénti öntözési vonalak 14 cm, 11 szállítócső 16,5 cm, 9 db ellátócső 8,5 cm, 3 db ellátócső 4 cm, 1 adagolócső 150 cm (összes cső 4,6 mm)
Súly: 0.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Szobanövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.