PowerMax™ Li-40/41 fűnyíró akkumulátorral

T12031
Nagy teljesítményű akkumulátortechnológia A lítium-ion rendszerakkumulátor erős , könnyen karbantartható, bármikor feltölthető, egyszerűen cserélhető. A LED kijelzőről leolvasható az akkumulátor töltöttségi szintje. Erős PowerPlus motor A PowerPlus Motor nagy húzóerővel rendelkezik, különösen hatékony és hosszú élettartamú. Acél vágóasztal A b... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Nagy teljesítményű akkumulátortechnológia
A lítium-ion rendszerakkumulátor erős , könnyen karbantartható, bármikor feltölthető, egyszerűen cserélhető. A LED kijelzőről leolvasható az akkumulátor töltöttségi szintje.

Erős PowerPlus motor
A PowerPlus Motor nagy húzóerővel rendelkezik, különösen hatékony és hosszú élettartamú.

Acél vágóasztal
A bevonattal ellátott acél vágóasztal robusztus, tartós munkavégzésre alkalmas.

Kényelmesen működtethető
A fogantyún intuitív kezelőelemek találhatók, mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét és az Eco mód bekapcsolása a fűnyíró maximális működési idejének kihasználásához is csupán egy gombnyomás.

Ergonomikus kar
A tolókar az ergonomikusan formázott kapcsolókarral nagy felhasználói kényelmet biztosít. Az ergonomikus markolatkialakítással a kéz természetesen tartható, így a fűnyírót hihetetlenül könnyű tolni.

Termékleírás
Erős, könnyű és akkumulátoros – rugalmas megoldás nagyobb pázsitok gondozásához
Ez a könnyedén irányítható és kis súlyú akkumulátoros fűnyíró tökéletes nagyobb gyepterületek rugalmas gondozásához. A speciálisan megedzett kés optimális vágási eredményt nyújt. Az ergonomikusan kialakított markolaton elhelyezett intuitív kezelőfelület gondoskodik a lehető legkényelmesebb munkavégzésről. A vágási magasság központilag, 10 választható fokozatba állítható. A bevonatos acél vágóasztal robusztus és tartós, ezért igényes felhasználásra is alkalmas. A fűnyíró a könnyen karbantartható GARDENA System akkumulátorral üzemel. Az akkumulátor bármikor, memóriahatás nélkül gyorsan újratölthető. A fűnyíró könnyen szállítható és helytakarékosan tárolható, mivel a tolókar összecsukható.
Súly: 21.8 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.