Comfort hosszú nyelű, forgatható fűnyíró olló

T12018
Helyes testtartás A hosszú alumínium nyélnek köszönhetően nem kell lehajolni, egyenes háttal is le lehet vágni a fűszegélyt. Az állítható dőlésszögű nyél könnyedén a felhasználó testmagasságához igazítható. Kényelmes használat Az ergonomikusan kialakított markolat tökéletesen kézbeillő és egyszerűen használható. Elforgatható vágóélek A tapadás... Részletes leírás
19 550 Ft (nettó: 15 394 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Helyes testtartás
A hosszú alumínium nyélnek köszönhetően nem kell lehajolni, egyenes háttal is le lehet vágni a fűszegélyt. Az állítható dőlésszögű nyél könnyedén a felhasználó testmagasságához igazítható.

Kényelmes használat
Az ergonomikusan kialakított markolat tökéletesen kézbeillő és egyszerűen használható.

Elforgatható vágóélek
A tapadásmentes bevonattal ellátott kések 90°-ban mind jobbra, mind balra elforgathatók. A vágási szög rugalmasan állítható.

Precíz vágás
Az egyenletesen és pontosan vágott gyephez a fűnyíró ollót tapadásmentes bevonatú vágóéllel láttuk el.

Biztonságos tárolás
A fűnyíró olló egyszerűen, egy kézzel lezárható az egykezes biztonsági zárral, és biztonságosan tárolható használat után.

Termékleírás
A kényelmes szegélyvágásért – hajolgatás nélkül
A GARDENA Comfort hosszú nyelű fűnyíró ollójával egyszerűen és pontosan lehet fűszegélyt nyírni egyenes, hátkímélő testtartásban. A nagy, simán futó kerekekkel könnyű vágás közben navigálni. Az állítható dőlésszögű nyélnek köszönhetően a Comfort fűnyíró olló könnyedén a felhasználó magasságához és az aktuális munkához igazítható. Ergonomikus markolatkiképzése gondoskodik a kényelmes kéztartásról munkavégzés közben. A tapadásmentes bevonattal ellátott kések 90°-ban mind jobbra, mind balra elforgathatók, hogy a vágás mindenütt tökéletes legyen. A speciális, elforgatható vágóél mindig erőteljes vágást biztosít a teljes pengehosszon. A fűnyíró olló praktikus, egykezes biztonsági zárral rendelkezik a balesetmentes tárolás érdekében. A szavatossági idő 25 év.
Súly: 1.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.