Az élőkert

T11846
Kézikönyv a fenntartható magánkertek megvalósításához. Hiánypótló szakmai kiadvány mind a kerttulajdonosoknak, mind a kertépítőknek. A kiadvány a fenntartható magánkertek megvalósításához szolgál útmutatóul, a szöveges részeket bőséges, többségében hazai kertekben készült fotóanyag teszi teljessé. Alapvetése, hogy a települések zöldinfrastruktúr... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Kézikönyv a fenntartható magánkertek megvalósításához. Hiánypótló szakmai kiadvány mind a kerttulajdonosoknak, mind a kertépítőknek.
A kiadvány a fenntartható magánkertek megvalósításához szolgál útmutatóul, a szöveges részeket bőséges, többségében hazai kertekben készült fotóanyag teszi teljessé. Alapvetése, hogy a települések zöldinfrastruktúra hálózatának fontos részét képező magánkertek fenntarthatósága, a természet működésén alapuló tervezése és gondozása óriási szerepet játszik abban, hogy a városok valóban élő, "Zöld városok" legyenek. Ehhez pedig minden kerttervező-kivitelező szakember és kerttulajdonos hozzájárulhat! A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége megbízásából a Green City által létrehozott kézikönyv.
Terjedelem: 200 oldal
Kötészet: egyedi kapcsos-gyűrűs irattartó

A kiadvány a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége megbízásából, a Holland Kertépítő Szövetség (VHG) De levende tuin című kiadványa (2010) felhasználásával készült. A képanyag a MAKEOSZ tagjainak aktív közreműködésével jött létre.

SZAKMAI IRÁNYÍTÓ: Zöldebb Városokért Nonprofit Kft.
SZERZŐK: Somorjai-Tamássy Zsolt, Szabó Patrícia
Súly: 1 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.