Takarófólia PARADICSOMHOZ piros 25 mikron 20x80mm átmérőjű ültetési lyukakkal-0,95x5m

T11819
Takarófólia PARADICSOMHOZ piros!25 mikron 20x80mm-0,95x5m, ültetési lyukakkal Piros színű színű, holand gyártású paradicsomfólia. Polietilénből (LDPE) készült, mikroperforált talajtakaró fólia. Ellenáll a Uv-sugárzásnak. A film szabályozza a talaj hőmérsékletét valamint megőrzi a nedvességet. Jól alkalmazható alacsony növénykultúrához. A termé... Részletes leírás
1 072 Ft (nettó: 844 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Takarófólia PARADICSOMHOZ piros!25 mikron 20x80mm-0,95x5m, ültetési lyukakkal

Piros színű színű, holand gyártású paradicsomfólia. Polietilénből (LDPE) készült, mikroperforált talajtakaró fólia. Ellenáll a Uv-sugárzásnak. A film szabályozza a talaj hőmérsékletét valamint megőrzi a nedvességet. Jól alkalmazható alacsony növénykultúrához. A termést védi a szennyeződéstől és megakadályozza a talajban található gombák fertőzését. A piros szín visszaverődés bizonyítottan megkétszerezi és pirosabbá teszi a termést, tisztán tartja a gyümölcsöt és átereszti a vizet. Kialakítása véget megvédi a növényeket és a talajt az eróziótól. Megszünteti a gyomosodást. A gyom elveszi tápforrást a terméstől. Három soron lyukasztott egymástól 30 cm tőketávolságra, 4,75 m2 területen 20 db 8 cm-es lyuk.
Súly: 0.25 kg
Szélesség: 180 mm
Magasság: 270 mm
Hossz: 10 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.