YaraTera Rexolin E13 vaskelát 5 kg

T11659
A megfelelő mikroelem ellátásban a YaraTera Rexolin termékeknek kulcsfontosságú szerepük van mind talajos- és talaj nélküli tápoldatozás, mind lombtrágyázás esetében, de vetőmag felületkezelésre vagy talajba dolgozva egyaránt felhasználható ez a termékcsalád. Kiváló minőségű fémösszetevők (kelát) hosszútávú, egyenletes tápanyag utánpótlást bizto... Részletes leírás
24 580 Ft (nettó: 19 354 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A megfelelő mikroelem ellátásban a YaraTera Rexolin termékeknek kulcsfontosságú szerepük van mind talajos- és talaj nélküli tápoldatozás, mind lombtrágyázás esetében, de vetőmag felületkezelésre vagy talajba dolgozva egyaránt felhasználható ez a termékcsalád. Kiváló minőségű fémösszetevők (kelát) hosszútávú, egyenletes tápanyag utánpótlást biztosítanak. A YaraTera Rexolin E13 magas minőségű EDTA kelát, amely alkalmas tápoldatozásra, talaj nélküli termesztésben és talajos kultúrákban egyaránt. Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra vashiányának kezelésére, levéltrágyázásra.

Hatóanyag-tartalom: 13,3 m/m% Fe EDTA vaskelát Felhasználható: Lombtrágyázásra, talajkezelésre és hidropóniás kezelésre is. Felhasználási javaslat: Lombtrágyázás A YaraTera Rexolin® E13 használata levéltrágyaként az alábbi növényeknél ajánlott: alma, körte, szőlő, káposztafélék, paradicsom, szamóca, babfélék, borsófélék, dísznövények. Az itt fel nem sorolt növények kezelése előtt kérjen tanácsot a forgalmazótól! Szántóföldi növényekben súlyos vashiány esetén 2,0 kg/ha, enyhe vashiány esetén 1 kg/ha mennyiségben 200-600 l/ha vízmennyiséggel kijuttatva. Gyümölcsfélékben legfeljebb 1 kg/ha mennyiségben és maximum 0,1%-os töménységben, 500-1000 l/ha vízmennyiséggel kijuttatva. YaraTera Rexolin® Keverés Ne készítsünk belőle törzsoldatot! Ne keverjük össze a YaraTera Rexolin® E13-t a permetezőtartályba töltés előtt a kelleténél kisebb lémennyiséggel. A lombtrágyát az összes vízmennyiséghez lassan, folyamatos keverés közben adagoljuk. A keverést addig folytassuk, amíg a szer teljesen fel nem oldódik. Időzítés A leghatékonyabb lombtrágyázáshoz megfelelő nagy lombfelületre van szükség. Súlyos hiánytünetek esetén a kezelést 7-10 napos időközönként meg kell ismételni. A permetezést nyugodt, szélcsendes időben végezzük, de az erős napsütést kerüljük. A legjobb időszak a késő délutáni, vagy az esti órák. Eső közeledtével ajánlatos a permetezést elhalasztani. Ha a permetezést követő 4 órában eső esett, akkor 3-4 nap múlva újra kell permetezni. Talajkezelés A YaraTera Rexolin® E13 kizárólag savanyú (kisebb, mint 6,5 pH-jú) talajokon alkalmazható. Az alkalmazható dózis a hiánybetegség súlyosságától és a növény méretétől, stb. függően 1,5-6 kg/ha.
Tápoldatozás Termesztő közegek tápoldatozására, öntözésére 100 g/1000 l víz töménységben. Hidropóniás termesztés Hidrokultúrás, kőzetgyapotos termesztés esetén 40 g/1000 l víz töménységben.
Termesztő közegek Ha a vashiány tőzegpaplanban, vagy más talajnélküli termesztő közegben jelentkezik, akkor a YaraTera Rexolin® E13 készítményt az öntözővízhez, vagy a tápoldathoz adagolva, 100 g/1000 l adagban juttassuk ki, egészen addig, amíg a hiánybetegség meg nem szűnik. Hidrokultúrás vagy kőzetgyapotos termesztés során ha vashiány tünete észlelhető, először a tápoldat pH-ját ellenőrizzük, és ha szükséges, korrigáljuk azt 6,0 pH-ra. Ezután adjuk hozzá a YaraTera Rexolin® E13 készítményt, 40 g/1000 l mennyiségben. Ha a tünetek továbbra is láthatók, 7-10 nappal később ismételjük meg a kezelést. Ha a tápoldat vaskoncentrációját és az adott növény optimális vasigényét ismerjük, akkor a vaskoncentráció 7,5 g/1000 l YaraTera Rexolin® E13 készítménnyel 1 ppm-mel növelhető a tápoldatban.
Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.