Yucca (Yucca aloifolia) Rocalba 0,2 g

T11658
Yucca (Yucca aloifolia) A csomag 4 darab magot tratalmaz Yucca aloifolia a típusfaj nemzetség Yucca . Közönséges nevek közé tartozik az aloe yucca ,tőrmű , és spanyol bajonett . Homoktalajon nő, különösen homokdűnék a part mentén. Yucca aloifolia őshonos a Atlantic és öböl partjainak az Egyesült Államok dél- Virginia dél Floridában és nyugat f... Részletes leírás
990 Ft (nettó: 780 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Yucca (Yucca aloifolia)

A csomag 4 darab magot tratalmaz

Yucca aloifolia a típusfaj nemzetség Yucca . Közönséges nevek közé tartozik az aloe yucca ,tőrmű , és spanyol bajonett . Homoktalajon nő, különösen homokdűnék a part mentén. Yucca aloifolia őshonos a Atlantic és öböl partjainak az Egyesült Államok dél- Virginia dél Floridában és nyugat felé a Texas Gulf Coast, Mexikó mentén Yucatán -tenger partján, és a Bermuda , és részei a Karib-. Normális Yucca aloifolia termesztik USDA zóna 8 és 11 Yucca aloifolia egy népszerű táj növény part menti területeken az alsó East Coast származó Virginia a Florida .
Súly: 0.005 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.