Banán (Musa ensete ventricosa) Rocalba 2 szem

T11651
Banán (Musa ensete ventricosa) A csomagb tartalma 2 darab mag A banánhoz hasonlóan az Ensete ventricosum egy nagy, nem fás növény - egy hatalmas monokarpikus örökzöld évelő növény (nem fa) [4] - legfeljebb 6 m (20 láb) magas. Az erősen átfedő le... Részletes leírás
887 Ft (nettó: 698 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Banán (Musa ensete ventricosa)

A csomagb tartalma 2 darab mag

A banánhoz hasonlóan az Ensete ventricosum egy nagy, nem fás növény - egy hatalmas monokarpikus örökzöld évelő növény (nem fa) [4] - legfeljebb 6 m (20 láb) magas. Az erősen átfedő levélalapok erős pszeudosztémája, és a nagy, banánszerű levélvágók 5 m magasak 1 m szélesek, lazac rózsaszín rózsaszínnel. A virágok, amelyek csak egyszer fordulhat elő a központtól, a növény végén, hogy a növényi életét, vannak hatalmas medál thyrses tartozó nagy rózsaszín fellevelek . A gyümölcsök ehetetlen ( ízetlen , ízetlen) [5] , és kemény, fekete, lekerekített magvakat. A virágzás után a növény meghal.
Súly: 0.001 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.