Ranman Top 0,5 l

T11172
Gombaölő permetezőszer burgonya és paradicsomvész ellen Általános információk: Hatóanyag: 160 g/l ciazofamid Formuláció: Szuszpenzió koncentrátum (SC) Kiszerelés: 0,5 l, 2 l Eltarthatóság: 2 év eredeti csomagolásban Engedélyszám: 04.2/2076-1/2012 NÉBIH A Ranman Top hatóanyaga a ciazofamid a gombaölőszerek új osztályába (cyanoimidazolok) tartoz... Részletes leírás
23 261 Ft (nettó: 18 316 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Gombaölő permetezőszer burgonya és paradicsomvész ellen

Általános információk:
Hatóanyag: 160 g/l ciazofamid
Formuláció: Szuszpenzió koncentrátum (SC)
Kiszerelés: 0,5 l, 2 l
Eltarthatóság: 2 év eredeti csomagolásban
Engedélyszám: 04.2/2076-1/2012 NÉBIH

A Ranman Top hatóanyaga a ciazofamid a gombaölőszerek új osztályába (cyanoimidazolok) tartozik. A készítmény hatásmódja eltér a többi készítmény hatásmódjától. A hatóanyag formulációja speciálisan a burgonya és paradicsom számára lett kifejlesztve. A kontakt hatású ciazofamid mellett található adjuvánsnak köszönhetően nagyon jó fedettséget biztosít a növények felületén, így akár 10-14 napos védettséget biztosít a burgonya és paradicsom számára. A készítmény ezen kívül kedvező környezeti, toxikológiai és öko-toxikológiai tulajdonságokkal rendelkezik.

Javasolt növényvédelmi technológia:

Burgonyában és paradicsomban (szabadföldi és hajtatott) a készítményt a fertőzésveszélyes időszakban előrejelzésre alapozva, preventív jelleggel, legkésőbb az első tünetek megjelenésekor célszerű kijuttatni. A kezelést fertőzési nyomástól függően 7-14 napos időközönként szükség szerint (legfeljebb 4 alkalommal) célszerű megismételni. Súlyos fertőzésveszély fennállásakor a rövidebb (7-10 napos) permetezési forduló alkalmazása ajánlott.

Kiskultúrás felhasználások:

Hajtatott tojásgyümölcs, uborka és cukkini kultúrákban a kezeléseket előrejelzésre alapozva, megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor célszerű elkezdeni. A készítmény dózisát a fenti táblázat alapján a növények magasságához kell igazítani. A kezeléseket a fertőzési veszélytől függően 7-14 naponként célszerű megismételni. Fertőzésre erősen hajlamosító körülmények között a rövidebb (7 napos) permetezési forduló alkalmazása ajánlott.

Szabadföldi uborkában és tökfélékben (cukkini, sütőtök, spárgatök, patisszon, lopótök, pézsmatök) kultúrákban a készítményt előrejelzésre alapozva, megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor célszerű kijuttatni. A kezeléseket a fertőzési veszélytől függően 7-14 naponként javasolt megismételni. Fertőzésre erősen hajlamosító körülmények között rövidebb (7 napos) permetezési forduló alkalmazása ajánlott.

Minden esetben törekedni kell az egyenletes és teljes permetléfedésre, még a lombozat belsejében is.

A rezisztencia kialakulásának megelőzése érdekében készítményt más hatásmechanizmusú a felsorolt betegségek ellen ható hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel együtt, vagy szerrotációban, alternálva szükséges kijuttatni.

Élelmezés-egészségügyi várakozási ideje: Burgonya: 7 nap
Paradicsom: 3 nap
Munkaegészségügyi várakozási ideje: 0 nap
Forgalmazási kategória: III. forgalmi kategória
Légi kijuttatás: Nem engedélyezett

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a a termék címkéjén található használati utasítást!
Súly: 0.5 kg
Szélesség: 70 mm
Magasság: 230 mm
Hossz: 90 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.