COMPO BIO szerves trágya kerti növényekhez guanoval 1 kg

T10952
NPK-TRÁGYA 9+7+4 • Optimális és természetes módon, hetekig, hosszú távon biztosítja kerti növények, zöldségek és gyümölcsök tápanyagellátását. • 70%-nál nagyobb mennyiségben tartalmaz guanót. • A tengeri üledékekből származó, hasznos ásványi por és kálium kiegyensúlyozott arányban biztosítja a fontos ásványi anyagokat. TERMÉKLEÍRÁS Eg... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
NPK-TRÁGYA 9+7+4
• Optimális és természetes módon, hetekig, hosszú távon biztosítja kerti növények, zöldségek és gyümölcsök tápanyagellátását.
• 70%-nál nagyobb mennyiségben tartalmaz guanót.
• A tengeri üledékekből származó, hasznos ásványi por és kálium kiegyensúlyozott arányban biztosítja a fontos ásványi anyagokat.

TERMÉKLEÍRÁS

Egyedülálló, természetes trágya, amely tengeri üledékekből származó, hasznos ásványi porral és káliummal dúsítva nyújtja tengeri madarak 70%-nál nagyobb mennyiségben tartalmazott guanójának koncentrált táperejét. Egész évben, bármilyen kerti növényhez alkalmazható. Egészségesebbek és láthatóan szebbek lesznek tőle a növények. Fejlődésük, virágképzésük és ellenálló képességük fokozódik. 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A hasznos szerves anyagok serkentik a talaj aktivitását, fokozzák a humuszképződést és a talaj termőképességét.


A KERTI NÖVÉNYEKHEZ KÉSZÜLT, GUANÓT TARTALMAZÓ COMPO BIO SZERVES TRÁGYA ELŐNYEI

Számunkra a guanó a természetes növekedésserkentők legletisztultabb formája. Az egyik legősibb és legértékesebb természetes tápanyagforrás. Létezése főként halakat fogyasztó tengeri madarak milliónyinak köszönhető, amelyek ürüléke tengerpartokon és szigeteken rakódik le. Azonban nem csak a nyersanyagok befolyásolják az igazi guanó értékét, hanem a természeti hatások is, például az erős napsütés jellemezte, száraz időjárás. Ez segít megőrizni a hasznos tápanyagokat és összetevőket, jelentős mértékben hozzájárulva a természetes trágya minőségéhez.Kizárólag olyan nyersanyagokból áll, amelyek alkalmasak a 834/2007/EK rendelet szerinti biogazdálkodásra.

Adagolás:
növénytől függően 30-90g/növény
Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.