Víztisztító szűrő "AlgClear 55000UVC"

T10827
Zöldalgák ellen ható készülék. A készülék belsejében található búrában, vízmentesen helyezkedik el az UVC fénycső. A készülék belsejében átáramló tóvíz folyamatosan UV-C sugárzásnak van kitéve, ami megöli az áthaladó vízben található algacsírákat. Vigyázz, ha a tóba tóindító szert vagy más, jótékony mikrobákat tartalmazó készítményt tettél, akko... Részletes leírás
114 619 Ft (nettó: 90 251 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Zöldalgák ellen ható készülék. A készülék belsejében található búrában, vízmentesen helyezkedik el az UVC fénycső. A készülék belsejében átáramló tóvíz folyamatosan UV-C sugárzásnak van kitéve, ami megöli az áthaladó vízben található algacsírákat. Vigyázz, ha a tóba tóindító szert vagy más, jótékony mikrobákat tartalmazó készítményt tettél, akkor legalább 2 hétig ne kapcsold be az UVC készüléket. A készülék maximum 27.500 liter vizet tartalmazó halastó algamentesítését tudja hatékonyan ellátni. Ha a tóban nincsenek halak, akkor maximum 55.000 literes tóhoz elegendő. Figyelem: Az UV-C készülékben található fénycsövet minden évben cserélni kell, akkor is, ha még világít. Csere alkalmával a készüléket áramtalanítsd, majd a búrából vedd ki a régi fénycsövet, és helyezd be az újat. Figyelj arra, hogy az új fénycsőhöz ne érj hozzá kézzel. Kesztyűben vagy ruhán keresztül érj csak hozzá.
Súly: 3.88 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.