Amerikai tulipánfa (Liriodendron tulipifera) 5 szem

T10573
Az USA-ban, a Mexikói-öböl partján fekvő államoktól a Nagy-tavak vidékétől a Szent Lőrinc-folyóig megtalálható gyorsan növő, lombhullató fa. Hosszú, egyenes törzzsel és rendszerint 4 karéjos levelekkel rendelkezik, melyek ősszes sárgára színeződnek. Magassága természetes körülmények között eléri a 30m-t. Levelei nagyok, virágja sárgásszöld színű... Részletes leírás
3 202 Ft (nettó: 2 521 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Az USA-ban, a Mexikói-öböl partján fekvő államoktól a Nagy-tavak vidékétől a Szent Lőrinc-folyóig megtalálható gyorsan növő, lombhullató fa. Hosszú, egyenes törzzsel és rendszerint 4 karéjos levelekkel rendelkezik, melyek ősszes sárgára színeződnek.
Magassága természetes körülmények között eléri a 30m-t. Levelei nagyok, virágja sárgásszöld színű, a tövüknél narancssárgák.
Virágjaik kissé hasonlítanak a tulipánra, innen származik a magyar elnevezése. Termése tobozszerű.

Minimális hőmérséklet: Fagytűrő.

Termesztése: A tulipánfák fejlődéséhez a termékeny talaj, hűvösebb éghajlat, félárnyék és széltől védett hely a legkedvezőbb. Tavasszal alakító metszést igény, ha egyetlen törzset szeretnénk nevelni. A fát többek között bútorok készítésére, papíripari rostanyagnak, rétegeltlemeznek és egyéb fűrészárunak is felhasználják.
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.