Kávécserje (Coffea canephora) 5 szem

T10566
Coffea canephora - Kávécserje - Robusta Coffee Esernyő alakú kis fa, melynek magassága a 10m-t is elérheti. Eredetileg a trópusi Afrika nyugati területein és észak Angólában található meg, de széles körben termesztik egyéb területeken is. Levelei sötétzöldek, fényesek, szélük hullámos és illatosak. A világon a második leginkább fogyasztott és... Részletes leírás
2 774 Ft (nettó: 2 184 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Coffea canephora - Kávécserje - Robusta Coffee

Esernyő alakú kis fa, melynek magassága a 10m-t is elérheti. Eredetileg a trópusi Afrika nyugati területein és észak Angólában található meg, de széles körben termesztik egyéb területeken is.
Levelei sötétzöldek, fényesek, szélük hullámos és illatosak. A világon a második leginkább fogyasztott és népszerű kávé fajta.

COFFEA
Kávécserje

Ez a kávébab forrásaként ismert trópusi afrika és ázsiai nemzetség a búzafélék családjába (Rubiaceae) családjába tartozik és kb. 40 örökzöld cserje- és kis fafajt tartalmaz.
A nagyüzemi kávétermesztésben a legelterjedtebb faja Coffea arabica, illetve a Caffea canephora. A levélhónaljakban csomókban hozzák tetszetős, fehér, illatos virágaikat, a melyekből a színes, húsos termések fejlődnek. Ez tartalmazza a kávébabot.

Termesztése:
A jó terméshez a magas hőmérséklet elengedhetetlen, dísznövényként fagymentes helyen teletessük. Félárnyékos helyet kedvel.
Talaja jó vízáteresztő, tápanyagban dús legyen.

Minimális hőmérséklet : 10 °C.
Fagyérzékeny. A mag csírázási ideje kb. 3 - 4 hét.
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.